Pacheco glad for ny kontrakt

Pacheco er glad for å ha skrevet under på ny kontrakt med varighet frem til 2012. Vil gjerne etterfølge Ayala. Håper å få sjansen i Carling Cup. Seier for Buchtmann.

Dani Pacheco signerte ny kontrakt med Liverpool i forrige uke. Den avtalen binder ham til klubben frem til sommeren 2012. Spanjolen trives utmerket på Merseyside, og angrer definitivt ikke på at han valgte å forlate Barcelona til fordel for Anfield-klubben i 2007.
- Det er fantastisk for meg å signere ny kontrakt og bli i denne klubben, uttaler Pacheco til Liverpoolfc.tv.

- Det er en strålende nyhet for meg og familien min å bli her i ytterligere tre år og spille for denne klubben. Dette har gitt meg mye selvtillit. Vi har hatt mange spillere som har signert nye kontrakter, blant annet Stevie, Fernado, Yossi og Dirk. Det gjør meg glad at jeg også får en.

Pacheco var med førstelaget på treningsleir i Sveits og til kamper Fjerne Østen.
- Det var en briljant erfaring for meg å spille for førstelaget under pre-season.

- Det var utrolig å se støtten Liverpool har i Fjerne Østen. Folk er ville etter Liverpool. Det var strålende å se det hver dag.

- Jeg fikk muligheten til å spille med noen av de beste spillerne i verden som Fernando. Han er en helt her og i Spania. Det er en flott erfaring å spille ved siden av ham.

- Jeg må jobbe hardt denne sesongen på reservelaget og forsøke å ta steget opp på førstelaget. Kanskje får jeg en mulighet i Carling Cup, men med fortsette å jobbe og forsøke å imponere manageren.

Daniel Ayala er den foreløpig siste reservelagsspilleren som har debutert på førstelaget. Daniel Pacheco håper at han blir den neste.
- Han gjør det veldig bra. Jeg er veldig glad på hans vegne. Jeg står Daniel nær, og jeg snakker med ham hver dag. Jeg har sendt ham tekstmeldingerfør og etter kampene. Han har gjort det veldig bra, og han er veldig lykkelig her.

- Hver gang en spiller fra reservelaget får en sjanse på førstelaget gir det oss alle et virkelig løft. Vi vet at dersom vi spiller bra og jobber hardt, da kommer manageren til å ta en gikk på deg og gi deg en sjanse.

Seier for Buchtmann
Det tyske U18-landslaget har denne uken spilt to privatlandskamper. På onsdag ble Saudi-Arabia U19 beseiret 3-0, og Christopher Buchtmann spilte hele oppgjøret. I går, da Litauen U19 ble slått 3-1, var ikke Buchtmann involvert.