Pacheco tatt ut til EM-kval

Pacheco tatt ut til EM-kvalifisering med Spania U19. Suso nettet i tre kamper på rad for Spania U17. Pölöskei spiller EM-kvalifisering i kveld. Wenger med støtteerklæring til Benitez.

Liverpools lovende reservelagsspiller Daniel Pacheco har kommet med i den spanske U19-troppen til tre EM-kvalifiseringskamper i begynnelsen av november. Pacheco slutter seg til den spanske troppen kommende mandag, 26.oktober. Spanjolene møter Makedonia den 3.november, Wales den 5.november og Portugal den 8.november.

Dette betyr at Pacheco går glipp av to reservelagskamper med Liverpool. Det er de vanskelige bortekampene mot Manchester United i Lancashire Senior Cup torsdag 29.oktober og miniderbyet mot Everton tirsdag 3.november.

Fem mål for Suso
Jésus Joaquín Fernández Sáez Torre, eller bare Suso, har spilt EM-kvalifisering med Spania U17 den siste uken. Nyervervelsen som kommer til Liverpool fra Cadiz først i januar, gjorde seg bemerket med å gjøre fem mål på tre kamper når spanjolene sikret seg avansement fra første runde i kvalifiseringen som suverene gruppevinnere.

Spania vant 6-0 over Færøyene i sin første kamp, den 16.oktober. Suso gjorde tre av målene. Deretter ble Litauen slått hele 9-1 den 18.oktober, før Romania ble beseiret 4-1 den 21.oktober. Suso gjorde ett mål i hver av de to sistnevnte kampene.

Pölöskei spiller EM-kvalifisering i kveld
Zsolt Pölöskei spiller i kveld EM-kvalifiseringskamp for Ungarn U19. Motstander er Liechtenstein. På søndag står kamp mot Latvia på programmet, før runden avsluttes med match mot Russland onsdag 28.oktober.

Wenger med støtteerklæring til Benitez
Arsene Wenger holdt i dag pressekonferanse foran Arsenals bortekamp mot West Ham i helgen, og kom i den forbindelse med en støtteerklæring til Rafael Benitez.

Wenger opplevde i fjor mye av dem samme kritikken som Benitez nå blir offer for. Franskmannen får også titt og ofte høre at han ikke har vunnet et eneste trofé siden FA-cupen i 2005.

- Kritikken er alltid overdreven. Som managere i store klubber er vi i en jobb der vi vet vi får mer kritikk enn vi fortjener når det butter litt i mot. Vi vet hva som er jobben vår, og at det er en del av den å takle slik kritikk. Jeg synes synd på Benitez, for han fortjener ikke den kritikken han blir til del nå.

- I en storklubb må du være ekstremt mentalt sterk, for du får en rekke negative tilbakemeldinger hele tiden. Får du ikke en god start i ligaen, er det kun negativitet som rettes mot deg.

- Det som skjer i Liverpool nå, skjedde med oss i fjor. Hvert eneste spørsmål jeg fikk, gjennom hele sesongen, var negativt ladet. Innad i klubben må man være ekstremt sterke og stå samlet for å kunne håndtere et slikt press.