Pangdebut av San Jose

Mikel San Jose scoret allerede etter fem minutter i debutkampen for Athletic Bilbao. Køhlert byttet ut da Danmark U17 slo Romania. Tirsdagskampene forsvinner fra Viasat 4 til Viasat Fotball.

Mikel San Jose markerte seg med å score i debuten for utlånsklubben Athletic Bilbao. Nettkjenningen kom på en heading allerede etter fem minutter. Athletic vant 4-1 mot Segunda B-klubben Sestao River i en treningskamp i går.

Athletic Bilbao-trener Joaquin Caparros var meget godt fornøyd med debuten til midtstopper San Jose.

- Gutten begynner å finne seg til rette, og det er et styrketegn når en ung spiller går ut og scorer mål på denne måten. Jeg er meget godt fornøyd med ham, uttaler Caparros til AS.

Køhlert byttet ut da Danmark 17 slo Romania
Liverpools Nicolaj Køhlert ble byttet ut etter 70 minutter da Danmark U17 vant 1-0 over Romania i Syrenka Cup i Polen i går. Danskenes scoring kom like før slutt, etter at Romania tidligere i kampen hadde brent et straffespark.

Slutt på tirsdagskamper fra Champions League på Viasat 4
Viasat lanserer Norges første rendyrkede fotballkanal, Viasat Fotball, tirsdag 15. september. Den nye kanalen kommer til å vise kamper fra fotball-VM neste sommer, UEFA Champions League, den nye Europaligaen, FA-cupen, The Championship, Fransk Ligue 1, en rekke landskamper og klubb-tv-sendinger fra Manchester United og Chelsea.

Viasat Fotball blir tilgjengelig som betal-tv-kanal for Viasats satellitt-tv-kunder og i en rekke kabel- og IPTV-nett over hele landet. Viasat vil gå i dialog om distribusjon med Canal Digitals satellittplattform og RiksTV.

At den nye kanalen kommer til å sende UEFA Champions League innebærer blant annet at Viasat 4 mister tirsdagskampen, men beholder kampene på onsdag. Viasat Fotball blir en betalingskanal, noe som også innebærer at flere av kampene «må» kjøpes for å kunne sees.

Jan Åge Fjørtoft skal være en av profilene til kanalen.