Partick Thistle - Liverpool Res 1-1

Reservelaget spilte 1-1 mot Particks førstelag. Nathan Eccleston sendte de røde i føringen i det 42.minutt, men Chris Erskine utlignet etter pause. John McMahon synes laget spilte god fotball.

Liverpools reservelag møtte Partick Thistles førstelag på Firhill i Alan Archibalds testimonial-kamp.

Liverpool XI: Bouzanis, Darby, Irwin, Threlfall (Brouwer 45), Mavinga (Mendy 45), Køhlert, Pacheco, Simon (Crowther 26), Eccleston, Weijl (Saric 58), Bruna (Flora 58).

Partick Thistle: Hinchcliffe, Paton (Kinningburgh 46), Boyle, Hodge, Robertson (Corrigan 46), Archibald (Maxwell 63), Corcoran (Hamilton 58), Rowson, Doolan, Cairney, Erskine. Innbyttere: Scully, Little.

1.OMGANG

0 min: Partick tar avspark.

2 min: Kampens første halvsjanse. Pacheco lobber avslutningen over tverrliggeren.

5 min: Eccleston viser frem sin hurtighet, men skuddet går rett på Hinchcliffe.

9 min: Avslutningen til Erskine blir blokkert.

26 min: Bytte Liverpool. Crowther inn for Simon.

28 min: Kampens beste sjanse så langt. Et kraftfullt skudd fra Rowson blir reddet av Bouzanis.

29 min Erskine nær scoring. Bouzanis får vippet ballen over tverrliggeren.

35 min: Partick får kampens første hjørnespark.

37 min: Archibald er kun et par meter unna nettkjenning med et skudd fra 25 meter.

42.min 0-1 ECCLESTON: Frispark fra Pacheco. Eccleston header i mål.

PAUSE

2.OMGANG

I pausen: Bytter Liverpool. Brouwer for Threlfall. Mendy for Mavinga.

I pausen : Bytter Partick. Kinningburgh og Corrigan for Paton og Robertson.

52 min: Bruna kommer til omganens første sjanse. Han klarer ikke å holde skuddet nede. Pasning fra Brouwer.

58 min: Bytter Liverpool. Saric for Weijl. Flora for Bruna.

58 min: Bytte Partick. Hamilton for Corcoran.

63 min: Bytte Partick. Maxwell for Archibald.

66 min: Dolan avslutter.

69 min: Hjørnespark til Partick. Ballen spretter i feltet, men Bouzanis får tak i ballen.

72 min 1-1 ERSKINE: Doolan spiller til Erskine som skyter forbi Bouzanis og i mål.

74 min: Nytt forsøk fra Erskine, men Bouzanis redder.

83 min: Flora skyter fra distanse. Et hardt skudd, men for rett på. Hinchcliffe redder.

89.min: Archibald tilbake på banen. Avslutningen hans treffer Hamilton.