Pay as you play for Aurelio?

Tabloidavisen Mirror hevder at Liverpool har tilbudt Fabio Aurelio en ny kontrakt der brasilianeren får betalt etter hvor mange kamper han spiller. En såkalt ”pay as you play”-avtale.

Mirror hevder at Liverpool-ledelsen er skeptiske til Aurelios skadehistorikk, og det er derfor han nå blir tilbudt denne type kontrakt. Venstrebackens nåværende avtale løper ut til sommeren, og dersom han ønsker å fortsette karrieren på Anfield synes det altså klart at han i utgangspunktet må godta en langt dårligere kontrakt enn han har i dag.

Aurelio har allerede avslått et kontraktsforslag, som ifølge Mirror hadde en rekke klausuler med bonuser linket til antall kamper han spiller.

- Fabio har vært veldig uheldig med skader. Vi snakket med ham om en kontraktsforlengelse i vår, men så fikk han kneskaden i sommer, og han har også slitt med en rekke andre skader, uttalte Rafael Benitez tidligere i høst.

- Vi ga ham et tilbud, men agenten hans avslo det. Deretter pådro han seg altså en ny skade, og vi måtte analysere situasjonen på nytt. Vi vil snakke sammen om fremtiden, da han er en god person, en stor proff og en stor spiller. Men vi må se på situasjonen med nye øyne, og han må være realistisk, la Rafa til den gangen.