Pennant tilbys ny kontrakt?

Liverpool vil nødig la Pennant gå gratis til sommeren. Derfor kan han få tilbud om ny kontrakt. The Times tror de røde er interessert i Glen Johnson, men at spilleren blir for dyr.

The Times skriver at Liverpool planlegger å tilby Jermaine Penannt en ny ettårskontrakt i et forsøk på å forhindre ham i gå gratis når hans nåværende kontrakt utløper ved sesongslutt. Kantspilleren har tiltrukket seg interesse fra AC Milan og Real Madrid.

Pennant har nesten ikke spilt for Liverpool denne sesongen. Det påstås at han har kommet på kant med Rafael Benítez. Det virker lite sannsynlig at spilleren vil forlenge sin kontrakt på Anfield. Liverpool vil gjerne ha igjen noe av de £6,7M som Birmingham fikk for spilleren i 2006. 25-åringen avslo en £4M-overgang til Stoke i sommer, og han var også et transfermål for Paul Ince i Blackburn.

Guillem Balague og Liverpool Echo mener at Rafael Benítez ikke er ute etter Portsmouths Glen Johnson, men The Times tror at Liverpool sliter med å skaffe nok penger til å kjøpe høyrebacken. Portsmouth-spilleren kan være i ferd med å signere en ny avtale på Fratton Park.
- La oss gjøre det klart. Ingen flere spillere vil bli solgt. Vi konsentrerer oss om å hente andre inn, uttaler Portsmouths Chief Executive Peter Storrie ifølge Daily Mail.