Pepe øyner finale i Madrid

Liverpools keeper Jose ”Pepe” Reina avviser tidligere rapporter om at det ikke er realistisk at han kan være på et vinnerlag denne sesongen, og drømmer om finale i hjemlandet.

Et intervju med Pepe Reina tidligere i måneden skapte en del reaksjoner, da Liverpools utmerkede siste skanse mente at man ikke kunne forvente at Liverpool at skulle vinne ligaen på grunn av manglende matchvinnere og penger. Til Liverpool Echo sier nå 27-åringen at hans oppfatninger ble fremstilt feil.

- Hva jeg mente var at det var urealistisk å snakke om titler i september, forklarer Reina.

- Jeg er definitivt ikke pessimistisk. Det er bare altfor tidlig å snakke om dette og jeg foretrekker å vente. Det er umulig å vinne noe på dette tidspunkt.

- Hva jeg ønsket å si var at vi må ta dette bit for bit, steg for steg, og ikke sette oss selv under unødvendig press.

- Det var en virkelig god prestasjon på lørdag og det var viktig å vinne foran våre egne fans etter å ha tapt hjemme mot Villa, sier Pepe etter 4-0 mot Burnley.

- Spillere kom sent tilbake til pre-season, det ble en vanskelig start på sesongen og det tok oss tid å komme i gang. Nå har vi en rad med kamper uten avbrytelse og det vil bli lettere å forberede seg til hver kamp.

- Champions League er en turnering alle spillerne elsker å spille i og jeg ser virkelig fram til at den skal starte. Det er viktig å vinne den første kampen, ikke minst siden den spilles på Anfield. Vi vil være veldig motiverte fordi hver gang vi spiller foran våre egne fans ønsker vi å gi alt for å vinne og belønne den støtten supporterne gir oss.

- Vi kommer alltid langt i Champions League og vårt mål er å spille i finalen på Santiago Bernabeu. Det vil bli vanskelig men vi har allerede spilt to finaler i dette tiåret, og vi ønsker å slutte det med å spille i en til.

- Debrechen er en motstander som fortjener like mye respekt som Real Madrid eller Barcelona. Det at de er med i Champions League betyr at de har et godt lag. Det vil komme for å forsvare seg og vi vil være klare for en vanskelig kamp. Vi vil være fokuserte, ha en positiv innstilling og være fast bestemt på å sikre oss tre poeng.

- Xabi er en veldig viktig spiller, i ethvert lag slik som han var for Liverpool og vil være i Real Madrid, og som han er for Spania, sier Pepe Reina om tidligere lagkamerat Xabi Alonso.

- Alle i vår garderobe synes det er synd at han reiste men slik er det i fotball, spillere forsvinner men Liverpool fortsetter.

- Vi ser positivt på fremtiden, og vi har tro på de spillerne som spiller i hans posisjon. Avgangen til Xabi har ikke påvirket stemningen i garderoben da dette er vanlig i fotball, folk kommer og går.

- Alonso ønsket en forandring og han vil alltid bli godt likt i Liverpool. Vi ønsker ham lykke til med resten av karrieren.