Plessis håper på opptur

Det har blitt stille rundt Damien Plessis. Han har ikke spilt førstelagskamp siden ligacupmatchen mot Spurs. Franskmannen mener likevel han er under stadig utvikling. The Times kårer de 50 beste.

Damien Plessis drømmer om å gjenfinne formen som brakte ham inn i førstelagsdiskusjonen på tampen av fjorårssesongen. Den franske midtbanespilleren hadde en strålende debut mot Arsenal i fjor vår, og står nå bokført med sju førstelagskamper og ett mål for de røde. Men formsvikt har den siste tiden ført ham lenger unna førstelaget.

- Jeg er alltid stolt når jeg får spille for førstelaget. Men selv om du har fått en liten smak av førstelagsspill, betyr ikke det at du er garantert at du vil få sjansen igjen. Nå har jeg ikke spilt førstelagskamp siden ligacupkampen mot Tottenham. Det var en vanskelig kveld. Vi som spilte øket ikke akkurat våre sjanser til ytterligere kamper i den matchen, sier Plessis til LFC Magazine.

- Jeg føler det er viktig å finne tilbake til min beste form på reservelaget, og levere stabile prestasjoner der. I tillegg må jeg vise på trening hver dag at jeg kan spille på et høyt nivå. Da vil jeg forhåpentligvis få sjansen igjen, legger han til.

- Jeg føler jeg har blitt en mye bedre spiller i Liverpool. Jeg hadde kun erfaring fra Frankrike da jeg kom, og treningen her har gjort underverker. Tempoet på spillet er veldig mye høyere her i England. Du får mindre tid med ballen før du blir taklet, så du må være kjapp og presis hele tiden. Du må også forflytte deg raskere og ta hurtigere avgjørelser. Jeg har blitt sterkere fysisk også. Jeg er ung, og har fortsatt mye å lære. Men jeg blir litt bedre for hver dag som går, og forhåpentligvis klarer jeg å ta inn det trenerne prøver å fortelle meg i tillegg til at jeg lærer av de rutinerte spillerne.

Times kårer Liverpools 50 beste
The Times driver for tiden en nedtelling av Liverpools 50 beste spillere gjennom tidene. De begynte med Fernando Torres på 50.plass og avslutter med Kenny Dalglish på 1.plass. Her her hele listen:

50 Fernando Torres
49 Rob Jones
48 Peter Thompson
47 Jackie Balmer
46 Sami Hyypiä
45 Matt Busby
44 Peter Beardsley
43 Elisha Scott
42 Jerzy Dudek
41 Bob Paisley
40 David Fairclough
39 Ray Clemence
38 Jan Mølby
37 Phil Neal
36 Tommy Lawrence
35 Albert Stubbins
34 Chris Lawler
33 Steve McMahon
32 Steve Nicol
31 Sammy Lee
30 Gerry Byrne
29 Ronnie Whelan
28 John Toshack
27 John Aldridge
26 Dietmar Hamann
25 Steve Heighway
24 Mark Lawrenson
23 Joey Jones
22 Ray Kennedy
20 Ian Callaghan
19 Michael Owen
18 Jimmy Case
17 Emlyn Hughes
16 Phil Thompson
15 Alan Kennedy
14 Robbie Fowler
13 Ron Yeats
12 Ian St John
11 Ian Rush
10 Roger Hunt
9 Jamie Carragher
8 Billy Liddell
7 Alan Hansen
6 Kevin Keegan
5 Tommy Smith
4 Graeme Souness
3 John Barnes
2 Steven Gerrard
1 Kenny Dalglish