Poengdeling for U18

Adam Pepper gjorde et fantastisk mål da Liverpool U18 i dag spilte uavgjort 2-2 mot Blackburn på akademiet i Kirkby. Midtbanespilleren nettet på en lobb fra utrolig langt hold.

Blackburn tok ledelsen i første omgang, på en scoring av Michael Hall. Joe Kennedy utlignet, før Pepper gjorde sitt utrolige mål ti minutter etter pause. Dessverre kom Blackburn tilbake, og utlignet ved Tom Hitchcock.

Første omgang var temmelig kjedelig, men etter pause våknet matchen til liv. Det var gjestene som åpnet best, men Liverpool fikk kampens første sjanse da David Amoos lave skudd ble reddet av Bjørn Bussmann.

Utenom Amoos tamme skudd var en stuss på en corner fra Nathan Eccleston alt Liverpool hadde å vise til fremover på banen før pause i den sterke vinden i Kirkby.

Blackburn tok ledelsen etter 35 minutter, da Liverpool mistet ballen på midtbanen og gjestene kontret lynhurtig. Angrepet ble avsluttet med at Michael Hall scoret fra skrått hold.

Andre omgang ble altså mye bedre. Allerede tre minutter etter hvilen slo Adam Pepper en skrudd corner som Joe Kennedy utlignet på da han skled ballen i mål ved bakre stolpe.

Dette virket å gi hjemmelaget selvtillit, og bare sju minutter senere kom Peppers utrolige scoring på en lobb fra midtbanen. En scoring som Xabi Alonso ville ha vært stolt over!

Blackburn kjempet seg imidlertid inn i kampen igjen, og utlignet etter 64 minutter. Et raskt angrep overrumplet Liverpools forsvar, og Tom Hitchcock satte ballen bak Martin Hansen.

Dette var veldig frustrerende for Liverpool, som hadde vært det beste laget i andre omgang, og som hadde gode muligheter til å øke sin ledelse før Blackburn utlignet. De røde presset på for å vinne kampen, og hadde to gode muligheter som Pepper og Eccleston ikke klarte å ta vare på før matchen ebbet ut.

Liverpools lag: Martin Hansen, Michael Scott, Christopher Buchtmann, Andre Wisdom, Joe Kennedy, Michael Roberts, David Amoo, Adam Pepper, Nathan Eccleston, Karl Clair (Jack Robinson 66), Thomas Ince. Ubenyttede reserver: Alex Cooper, Deale Chamberlain, Connor Roberts-Nurse.

Kilde: Liverpoolfc.tv.