Positive samtaler med eierne

Benítez hadde samtaler med eierne før og etter Chelsea-kampen. Intet nytt om ny kontrakt. Seieren mot Chelsea har gitt laget et løft foran omkampen. Everton har fortsatt spisser ute.

Rafael Benítez avslo kontraktstilbudet fra Tom Hicks og George Gillett i forrige måned. Benitez avslører at han har hatt nye samtaler med begge eierene før og etter Chelsea-kampen. Hicks og Gillett har nå returnert til USA.
- Jeg har hatt en samtale med begge eiere. Før kampen (mot Chelsea) var disse forhandlingene positive, etter kampen var de enda mer positive!
- Jeg var fornøyd med disse samtalene, men jeg vet ikke noe mer om min kontrakt.

Liverpools sjanser til å slå Everton i FA-cupen i morgen har blitt styrket etter seieren mot Chelsea i helgen, hevder Rafael Benitez.  De røde møter naboen i omkamp på Goodison Park. Hjemmekamp mot Aston Villa eller Doncaster venter vinneren i 5.runde.

Liverpool er ubeseiret på de seneste 16 kampene i alle turneringer. En rekke uavgjorte kamper, inkludert to 1-1-kamper mot Everton, viser at Liverpools ikke har vært god. Men seieren mot Chelsea på søndag er svært viktig for lagmoralen.
- Alt var positivt mot Chelsea. Så vi har stor tro når vi tar fatt på derbyet.

- I den første kampen, ligakampen, spilte vi ikke bra. I den andre kampen var vi mye bedre, så forhåpentligvis vil vi i omkampen spille som vi gjorde i det første cupoppgjøret.

- Spillerne trengte å vise karakterstyrke, og vi vet at vi kan slå alle. Det vil bli vanskelig på Goodison Park, men vi kan klare det. Seieren over Chelsea har gitt alle et løft.

- Nå står vi foran et virkelig stort cupoppgjør mot Everton, som jeg tror vi kan vinne og som får fansen til å være opprømte etter seier mot Chelsea.

- Vår seier mot Chelsea ga alle et løft, særlig ettersom det var mot en lag som ligger sammen med oss på toppen av tabellen.

Benitez var kritisk til Evertons defensive taktikk i begge kampene på Anfield, men han ønsker ikke å kommentere det ytterligere kvelden før omkampen.
- Jeg vet ikke hvordan Everton kommer til å spille, om de kommer til å angripe mer. Men kanskje de vil være mer offensive foran egne fans.

- Vi har gjort det bra på Goodison Park tidligere, og vi har nok selvtillit. Men vi vet at det er et derby og veldig, veldig vanskelig.

- Vi er nødt til å ta nøye fatt på kampen. Vi vet at det vil bli veldig tøft. Alt kan skje i denne type kamper.

Everton mangler spisser
Everton har spissene Yakubu, Louis Saha og James Vaughan ute med skade. Innlånte Jo fra Manchester City er ikke spilleberettiget. Han er cup-tied, og ankom uansett Goodison etter at 4.rundekampen på Anfield var spilt. Marouane Fellaini er tilbake etter å ha stått over de to forrige Merseyside-derbyene med karantene.