Pre-season gir mersmak

Jay Spearing håper å imponere nok under pre-season til å få flere sjanser på førstelaget. Peter Reid ser frem til å møte Liverpool. Ingen bud på Alberto Aquilani.

Jay Spearing vil gjerne imponere spillere og støtteapparat under treningsoppholdet i Sveits. 20-åringen håper på den måten å få flere muligheter på førstelaget. Han spilte sammen med Steven Gerrard på sentral midtbane mot St. Gallen.
- Jeg nøt hvert minutt på onsdag, sier Spearing til Liverpoolfc.tv.

- Jeg må imponere hver gang jeg får sjansen. Jeg ønsker å vise Stevie at jeg er kapabel til å spille ved siden av ham, og jeg må også vise det overfor Rafa Benítez.

Spearing kom til enighet med Liverpool en en ny kontrakt for kort stund siden.
- Så snart tilbudet om en ny avtale kom, ville jeg skrive under. Dette er klubben hvor jeg ønsker å være. Det er her jeg ønsker å spille fotball de neste årene.

- Jeg ønsker å ta et steg opp så fort som mulig, Jeg har vært på reservelaget i et par år nå, så jeg må komme meg videre.

Reid ser frem til å møte Liverpool
Etter kampen mot Rapid Wien venter to oppgjør i Asia. På onsdag står Thailand på motsatt banehalvdel på Rajamangala National Stadium i Bangkok. Everton-legenden Peter Reid er landslagstrener for Thailand, og han ser frem til å møte Liverpool.
- Liverpool er et sterkt lag med mange talentfulle spillere. Men i fotball kan alt skje, akkurat som da USA slo Spania i Confederations Cup, sier Reid ifølge Liverpool Echo.

- Jeg håper vi kan klare det samme mot Liverpool. Vi har en fordel fordi vi ser Liverpool spiller regelmessig, men de har aldri sett oss spille.

Ingen bud på Aquilani
Liverpool har blitt sterkt linket til midtbanespilleren Alberto Aquilani de seneste dagene, men foreløpig har ingen kommet med bud på spilleren.
- Situasjonen akkurat nå er at Aquilani blir her inntil en klubb kommer med et bud. Straks det skjer, så får vi se, sier Roma-direktør Bruno Conti til Mediaset.

Roma-trener Luciano Spalletti mener at klubben må vurdere et salg dersom det kommer bud på spilleren.
- Vi må være åpne og lytte til et hvert bud som blir forelagt oss. Vi er ikke bekymret. Vi vet hva vi må gjøre. Det vil antagelig bli gjort to eller tre avtaler på overgangsmarkedet, og jeg er overbevist at vi er i stand til å arbeide bra.

Aquilani kjemper seg for tiden tilbake etter en ankelskade, og har kontrakt med Roma frem til 2013.