Premien er kamp på Anfield i 5.runde

Piet Hamberg mener kamp på Anfield i 5.runde, mot Chelsea, bør være ekstra motivasjon for juniorlaget når de møter Bristol R i kveld. Optimistisk McAuley. LFC følger skotsk 18-åring.

Piet Hamberg, teknisk manager ved akademiet, håper Liverpools juniorlag greier å yte sitt beste når de møter Bristol Rovers i 4.runde av FA Youth Cup klokken 20.30. Hvisr Hugh McAuleys mannskap slår ut "The Pirates", venter hjemmekamp mot Chelsea i 5.runde. London-laget slo ut Walsall ved å vinne 5-1 i går. Hamberg mener at muligheten til å få spille på Anfield bør være en ekstra gulrot for guttene.

- For meg personlig er denne kampen ikke så spesiell. Det er bare en annen kamp, men det er én vi skal forsøke å vinne, uttaler Hamberg til Lverpoolfc.tv.

- Hvis vi beseirer Bristol Rovers, blir det enda mer interessant fordi vi får sjansen til å spille på Anfield, mot Chelsea.

- På denne tiden av sesongen er det godt å få noe erfaring. Det vil gjøre spillerne klare til å ta neste steg opp på Melwood.

- Jeg tror det er mye press på spillerne. Alle snakker om denne kampen, så det er kanskje for mye press. Men på den annen siden er det bra å se hvordan de håndterer det.

- Hvis de i fremtiden ønsker å spille for førstelaget foran 50.000 tilskuere, er det press. Det vil bli en god erfaring for dem.

Hugh McAuley er optimistisk foran møtet med Bristol Rovers.
- Vår planlagte treningskamp mot Wolves ble avlyst fordi banen ikke var spillbar, men vi har kunnet komme oss ut denne uken.

- Vi har hatt en uformell treningskamp. Det var nyttig fordi det er en stund siden vi har spilt.

- Angrepsspillet er den viktigste delen av laget, den mest produktive delen av laget. Vi liker å tro at vi har målscorere og kreative spillere, som kan skape muligheter for andre. Og vi håper at de kan klare det torsdag kveld. Men det er er selvsagt viktig at spillerne innser at det er en kamp hvor alle elleve spillerne må jobbe både offensivt og defensivt, sier McAuley til Liverpool Daily Post.

Ifølge Liverpool Daily Post er følgende spillere aktuelle mot Bristol Rovers: Bouzanis, Wisdom, Ayala, Kennedy, Buchtmann, Amoo, Ellison, Irwin, Pepper, Kacaniklic, Dalla Valle, Ince, Chamberlain, Roberts, Metcalf, Eccleston.

LFC følger skotsk 18-åring
The Guardian hevder at Liverpool skal sende speidere til Skottland i løpet av de nærmeste ti dagene for å følge den 18-årige venstrebacken Paul Hanlon i den skotske 1.divisjonsklubben St. Johnstone. Spilleren er opprinnelig Hibernians eiendom, men ble lånt ut for én måned i begynnelsen av januar. Den skotske U19-landslagskapteinen imponerte kraftig i tirsdagens tap mot Rangers i den skotske FA-cupen.