Pressemelding: Gratisbilletter Lyn-Liverpool

Spillselskapet Unibet har kjøpt 1000 billetter til Lyn-Liverpool på Bislett 5. august. Billettene gis bort gratis til Liverpool-tilhengere.

Dermed får mange Liverpool-supporterne, som den siste uken har rast over skyhøye billettepriser på mellom 525 og 785 kroner for treningskampen i Oslo, allikevel muligheten til å se sine røde helter på Norgesvisitt.

 

- Noe av vårt raseri og oppgitthet over blodprisene er nå snudd til glede. For mange av våre 33 000 medlemmer er denne kampen den muligheten de har til å se favorittlaget, sier formann Pål Christian Møller i Liverpools supporterklubb.

 

Halvparten av de 1000 gratisbillettene fra spillselskapet deles ut gjennom supporterklubben. Resten deles ut via nettstedet  https://no.unibet.com. Her vil de første 500 Liverpool-supportere som registrerer seg få tilsendt gratis kampbillett. Registreringen koster ingenting.

 

- Norske fotballsupportere med klubbtilhørighet i Norge og England er noen av våre beste og mest lojale kunder. Når vi nå fikk muligheten til å gi noe mer tilbake enn bare spill og gevinster, så var beslutningen om å kjøpe 1000 billetter ikke vanskelig å ta. Vi er opptatt av å skape positive opplevelser, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet. Han understreker at de som mottar billettene ikke forplikter seg til noe som helst overfor spillselskapet.

 

- Beslutningen om å bruke en drøy halv million kroner på å kjøpe billetter har vi tatt med hjertet. Liverpool var i fjor et av lagene uansett liga som norske oddstippere spilte på flest ganger. Klubben har gitt spillselskap og tippere mange hyggelige stunder. Unibet har dessuten i flere sesonger vært sponsor og offisiell veddemålspartner for nettopp Liverpool, sier Hanssen.

 

- Dersom pågangen blir veldig stor, utelukker vi ikke at vi kan kjøpe enda flere billetter og dele ut gratis til Liverpool-supportere, sier han.

 

 

Media kan kontakte disse for mer info:

 

·          Liverpools supporterklubb: Daglig leder Tore Hansen, tlf: 40403398

 

·          Pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet, tlf: +44 7595 963 391

 

 

For de som jakter billetter: følge med på liverpool.no utover dagen, ikke ringe nummerne over!