Prince Feisal: ”Nær investering i LFC”

Avisen Al-Riyadh siterer Prince Faisal bin Fahd bin Abdullah på at man er nær i å investere i Liverpool FC. Man skal ha blitt enig med LFC om å bygge et sportsakademi i Saudi Arabia.

Liverpool FC har valgt å ikke kommentere artikler i media om at George Gillett inviterte gjester til kampen mot Hull, som kan være interessert i å investere i klubben. Avisen Al-Riyadh har imidlertid sitater fra Prince Faisal, som leder firmaene F6 og Fame Group, om at han mener man er nære å komme til enighet med en eller begge av Liverpools eiere.

"Vi søker for øyeblikket å kjøpe 50% av aksjene i klubben som nå sitter med en gjeld på £245M", blir Prince Faisal bin Fahd bin Abdullah sitert i Al-Riyadh.

"Transaksjonen, som er nære ved å bli fullført, vil være verdt 200 til 350 millioner pund.?"
En talsmann fra Fama ville ikke kommentere dette ytterligere: "Hva jeg vet er at prinsen var tilstede på Liverpools kamp mot Hull og skrev i går under en overenskomst med Liverpool om å bygge et sportsakademi i Saudi Arabia."

Det kommer ikke fram hvorvidt en mulig investeringspost vil skje gjennom aksjer kjøpt av George Gillett eller om det dreiser seg om salg fra både Gillett og Hicks. Det må også være grunn til å rette et spørsmålstegn ved om amerikanerne skal være villige til å gi fra seg sin fullstendige kontroll av klubben, som effektivt vil skje om man skulle selge 50%.