Psykologisk overtak

Jamie Carragher tror at Liverpool har et psykologisk overtak på Chelsea etter at Liverpool vant begge ligakampene denne sesongen. Lei av å møte Chelsea. Hadde foretrukket å møte et lag fra kontinentet.

Jamie Carragher synes det er frustrerende å møte Chelsea for femte sesongen på rad i Champions League, men visekapteinen mener at Rafael Benítez' menn har stor tro på avansement til semifinalen.
- Vi har en flott statistikk mot Chelsea denne sesongen. Hvis vi spiller på måten vi har gjort i de to ligakampene mot dem, så vet vi at vi kan gå videre, sier Carragher til Liverpoolfc.tv.

- Det at vi tok "the double" mot dem gir oss kanskje ekstra selvtillit. Jeg er sikker på at dersom de hadde slått oss to ganger, hadde vi tatt fatt på kampen med litt mer engstelse. Men det faktum at vi vant to ganger vil gi oss et lite løft.

31-åringen innrømmer at han heller ville ha møtt Bayern München enn Londonlaget.
- Min første reaksjonen var at jeg virkelig ikke ønsket å få et annet  engelsk lag fordi Europa handler om å spille mot europeiske lag.

- Chelsea-spillerne føler trolig det samme. Jeg antar at vi virkelig er lei synet av hverandre! Begge lag vet hva slags type kamper det vil bli. Vi alle innser at det blir vanskelig.

- Jeg var svært lysten på å få Bayern München fordi jeg ønsket å spille på deres bane. Jeg liker å spille på forskjellige stadioner rundt omkring i Europa. Dersom vi beseirer Chelsea, kan vi fremdeles få dem i semifinalen.

Chelsea slo Liverpool ut av semifinalen forrige sesong. Revansje er ingen ekstra motivasjon for Carragher.
- Egentlig ikke. Dette er en ny sesong. Vi spiller trolig bedre enn vi gjorde i fjor.

- Det var uheldig med John Arne Riise selvmål. Hvis det ikke hadde gått inn, så tror jeg vi sannsynligvis hadde gått videre. Så jevne er kampene.