Pulis har fortsatt tro på Liverpool

Stoke-manager Tony Pulis tror Liverpool vil henge med i tittelkampen utover våren, trass i 0-0 på Britannia Stadium i går. Jose Mourinho støtter ikke Rafa. Flotte seire for utlånsspillere.

Stoke-manager Tony Pulis var fornøyd med poengdeling mot Liverpool på Britannia Stadium i går.

- Jeg er veldig, veldig godt fornøyd med spillerne. Innsatsen var førsteklasses, og vi skapte noen ganske gode sjanser også, uttaler Pulis til Setanta Sports.

Stoke-manageren er sikker på at Liverpool fortsatt vil være med i tittelkampen utover våren, selv om de tapte to poeng i går.

- Liverpool er et stort lag, de har noen fantastiske spillere og er en flott klubb. De er i den beste posisjon de kunne være i. Jeg er sikker på at Rafa er fornøyd med utgangspunktet.

Rafa får ingen støtte av Mourinho
Jose Mourinho avfeier Rafael Benitez sine påstander om at Manchester United får særbehandling av fotballmyndighetene. Det er en kjent sak at Mourinho og Benitez ikke akkurat er perlevenner, og portugiserens utspill synes å være noe farget av det.

- Jeg har vært på Old Trafford mange ganger, og også vunnet der noen ganger, og jeg har aldri registrert noe jeg har reagert på. Det er normalt at dommere føler press i en atmosfære med 80 000 mennesker på tribunene, uttaler Mourinho til italiensk presse.

God helg for utlånsspillerne
Liverpools utlånte ving Paul Anderson spilte igjen hele kampen da Nottingham Forest slo bunnlaget Charlton 2-0 på The Valley i går. Forest klatret dermed over nedrykkstreken i Championship.

I League One har Leicester stø kurs mot opprykk. David Martin og Jack Hobbs fullførte 90 minutter da Leyton Orient ble slått 3-0 på Walkers Stadium.

I den greske ligaen ble Sebastian Leto byttet ut etter 65 minutter da Olympiakos vant 2-1 på hjemmebane over Xanthi. Alle tre scoringene kom for øvrig i første omgang.