Pulis tror Liverpool kan gå til topps

Stoke-manager Tony Pulis uttaler til engelsk presse at han tror Liverpool kan vinne Premier League denne sesongen, dagen før hans eget mannskap skal være vertskap for de røde.

Pulis hadde ingen tro på at Liverpool skulle bli ligamestere før sesongen, men har altså skiftet mening.

- Liverpool kan definitivt vinne Premier League om de fortsetter i samme stil. De har nok nærmet seg Manchester United og Chelsea mye mer enn folk trodde, og det inkluderer meg selv, sier Pulis til Press Association.

- Jeg synes systemet som Rafael Benitez benytter seg av er veldig bra. Han er veldig organisert og metodisk, og det virker som han jobber veldig hardt med lagets formasjon og systemet han implementerer.

- Liverpools to sentrale midtbanespillere ligger alltid nær midtstopperne, noe som gjør at Liverpool sjelden lar seg kontre mot. De har Gerrard som spiller i en flott posisjon like bak toppspissen, hvor han kan se etter rom. Når han finner åpninger vil han straffe motstanderen.

Pulis har advart sine tropper på det sterkeste mot trusselen de vil møte i morgen.

- Dette blir en ny spesiell anledning for vår klubb, og det er en flott kamp for spillerne og supporterne å være involvert i. Det blir tøft. Jeg har akkurat sett Liverpools kamp i Newcastle, og de slaktet vertene der. Liverpool er stinne av selvtillit for øyeblikket, og leder ligaen, så vi vet hva vi har i vente. Men vi trives med slike kamper som dette, og må prøve å gjenta prestasjonen vår fra Anfield i høst, i tillegg til at vi må prøve å skape trøbbel for dem når vi har ballen.

- Liverpool vil ha ballinnehav i store deler av kampen, ettersom de har noen utrolig gode spillere. Men når vi får tak i lærkula må vi fremstå som en trussel. Det må man på hjemmebane.