Pullis tror Rafa bytter taktikk

Stoke City-manager Tony Pullis tror Benítez vil bytte systemet sitt i morgendagens kamp på grunn av de målløse kampene i fjor. Whitehead tror Alonso blir savnet.

Stoke City har også holdt sin pressekonferanse foran ligakampen mot Liverpool på Anfield i morgen kveld, og Stoke-manageren er forberedt på at Rafael Benítez kanskje vil forandre på taktikken sin for denne kampen. De røde klarte som kjent ikke å score mot Stoke forrige sesong.

- Jeg tror han kanskje vil komme til å forandre på taktikken i morgen, og gå litt mer offensivt ut. Han vet hva han får med 4-2-3-1, men jeg tror han vil forsøke å sette oss under press og presse oss bakpå.  De vil huske hva som skjedde forrige sesong, og derfor vil de prøve hardere i år, sa Pullis på dagens pressekonferanse.

- Jeg har sett sitater fra Benítez om at poengtap for lag som oss kostet dem tittelen forrige sesong, så de vil være sikre på at de ikke gjør det samme igjen. Vi må sørge for at vi virkelig er fokuserte. Vi vet hvor tøft det er, og hvor gode Liverpool er - så som i fjor vil reise der og føle vi ikke har noe å tape.

Pullis synes det er latterlig at folk nå har avskrevet Liverpool som tittelkandidater etter tapet mot Tottenham i åpningskampen.

- Det er helt utrolig egentlig. At noen kan sette spørsmål ved et lag som nettopp kom på andreplass i ligaen, med en stall full av verdensklassespillere. Folk kan skrive hva de vil, men jeg så kampen deres i helgen, og Liverpool var uheldige. De var uheldige med et par store dommeravgjørelser som aldri gikk deres vei - men dersom de hadde gjort det, ville resultatet vært helt annerledes, avslutter Pullis.

Dean Whitehead tok turen fra Sunderland til Stoke i sommer, og engelskmannen tror de røde vil savne Xabi Alonso stort denne sesongen.

- Jeg tror Alonso vil bli sårt savnet for dem. Det virket som det var han som holdt spillet i gang for dem når han spilte, sier Whitehead til BBC.

Stoke har kun en spiller på skadelisten foran morgendagens kamp. Angriperen Mamady Sidibe, som spilte 23 kamper for klubben forrige sesong, er fremdeles ute med en kneskade.