Rafa: - Agger ute i 4-5 uker

Benitez bekrefter at Agger skal ryggopereres neste uke. Han tror spilleren blir ute i maks 4-5 uker. Det skal ikke være samme skade som tidligere. Rafa usikker på om de skal ta sjanse med Skrtel.

Foran kampen mot Aston Villa er det usikkert hvilken spiller Rafael Benítez kommer til velge ved siden av Jamie Carragher på stopperplass.

Daniel Agger er definitivt ute. Dansken skal gjennomgå en ryggoperasjon i neste uke, men Rafael Benítez tror ikke 24-åringen blir mer enn 4-5 uker på skadelisten. Det skal ikke dreie seg om samme skade som tidligere.

Martin Skrtel har et brudd i kjeven, og manageren utelukker ikke at slovaken blir spilleklar mot Aston Villa.  Det kan likevel gå mot en ny sjanse for 18-årige Daniel Ayala. Sotirios Kyrgiakos har nettopp ankommet fra AEK Athen. Benítez er likevel usikker på om det er riktig å kaste grekeren innpå allerede nå.

- Vi trengte opplagt en ny forsvarer. Daniel Agger skal ha en operasjon i ryggen neste uke, og han kan meget vel være ute i noen få uker, sier Rafael Benítez ifølge Press Association.

- Han har hatt problemer med ryggen tidligere, men dette er en annen og ikke den gamle skaden. Det er derfor jeg tror at han ikke vil være ute så lenge som folk tror, maksimalt fire eller fem uker.

- Skrtel har et kjevebrudd. Selv om han kan trene, og han har trent i dag, må vi bestemme om vi kan ta en sjanse med ham.

- Ayala gjorde det bra i Stoke-kampen, men han er ung og var litt nervøs i begynnelsen. Han ble bedre etter hvert som kampen skred frem, og vi er fornøyde med ham.

- Men med signeringen av Kyrgiakos har vi dekning nå og en spiller med erfaring som Dani kan lære av.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.