Rafa antyder snarlig møte

Rafael Benitez vil ikke si for mye om sin kontrakt og sine samtaler med eierne, men tror det kan bli et nytt møte snart. Junioren Jack Metcalf frigitt.

Taus Benitez
Ifølge engelsk presse skal Liverpools manager ha fått fem utkast til en forlenget kontrakt, etter at Rafael Benitez uttrykte ønske om å forlenge avtalen på Anfield i november, men så langt er intet underskrevet.

Det at daglig leder Rick Parry nå også har bekjentgjort sin exit med Liverpool etter denne sesongen, gjør at mange tror det kan føre til at Rafa endelig tar fram kulepennen. Det er velkjent at Parry og Benitez ikke har hatt noe hjertelig og fruktbart samarbeid de siste årene.

Spørsmålene om kontrakten til Liverpools manager vil helt sikkert ikke forsvinne så lenge ingen avklaring har funnet sted, og nye avtaler med spillere som Daniel Agger, Dirk Kuyt og Alvaro Arbeloa skal også ligge på is inntil man vet mer om fremtiden til klubbens sportslige leder.

På dagens pressekonferanse smøg likevel Rafa seg bort fra dette emnet, selv om at han kom med en liten antydning om at det kunne bli samtaler med eierne Tom Hicks og George Gillett i nærmeste fremtid. En kalkulert gjetning kan vel være at amerikanerne setter sine privatfly i luften i forbindelse med returkampen mot Real Madrid til neste uke.

- Det kan være at det blir et møte med eierne en av de neste dagene, kanskje en av de neste ukene. Jeg ønsker ikke å snakke for mye om dette. Vi har en kamp mot Sunderland i morgen og ønsker å konsentrere oss om den.


Metcalf søker lykken et annet sted
Jack Metcalf, som bl.a. har vært involvert for Liverpool U18 i juniorcupen denne sesongen, ble 27.februar enig med Liverpool om å bli frigitt fra sin kontrakt med klubben. Dette bekrefter en kilde i Liverpool FC til liverpool.no. Metcalf skal ha reist til Wolverhampton for prøvespill.