Rafa avslappet med tanke på spillerkjøp

Benítez kommer trolig ikke til å hente noen spillere av betydning nå i januar. Rafa antyder at Arbeloa er tilbake fra skade. Ingen henvendelser på Heskey. Nigel Clough ny manager i Derby.

Rafael Benítez er fornøyd med den nåværende spillertroppen som har tatt de røde til topps i Premier League og videre fra gruppespillet i Champions League.
- Vi trenger ikke å gå inn på overgangsmarket. Vi er absolutt ikke desperate etter å gjøre det. Dersom vi finner ut at vi trenger noen nå, så skal vi forsøke. Det er allltid vanskelig i dette overgangsvinduet og veldig dyrt, uttaler Rafael Benítez ifølge BBC.

Spillertroppen er styrket i og med at Fernando Torres, Martin Skrtel og Fabio Aurelio er tilbake etter skadeopphold. Nå virker det også som Alvaro Arbeloa er friskmeldt etter hamstringskaden han pådro seg før jul.
- Vi avsluttet 2008 veldig bra. Vi spilte med stil og scoret mange mål. Jeg er veldig fornøyd med situasjon. Jeg håper det vil bli slik i det nye året. Vi har andre spillere utenom Torres tilbake fra skade. Vi har Skrtel, Aurelio og Arbeloa friske nå. Det er som å signere tre nye spillere.

- Vi er i en god posisjon. Jeg er fornøyd med å benytte spillerne vi har nå pluss de som returnerer fra skade.

Klubbkilder kan visstnok bekrefte at Benítez ikke har foretatt seg noe for å hente tilbake Emile Heskey til Anfield. Manageren vil trolig fortsette kampen om tre trofeer med de spillerne han har til disposisjon, og ønsker også å beholde Daniel Agger og Andrea Dossena. Jermaine Pennant, som er linket til Real Madrid, AC Milan og Wigan, kan komme til å forsvinne.

Clough tar over Derby
Nigel Clough har tatt over managerjobben i Championship-klubben Derby County. Han slutter dermed etter ti år i tilsvarende stilling i Burton Albion. 42-åringen har ført Burton til topps i Conference League hvor de har opparbeidet seg et forsprang på 13 poeng ned til Histon på 2.plass. Hans far, Brian Clough, var manager i Derby fra 1967 til 1973, og ledet dem til ligagull og semifinale i Serievinnercupen. Nigel Clough spilte 44 kamper og scoret ni mål for Liverpool fra august 1993 til desember 1995.