Rafa fikk sin respons

Liverpools manager mente at hans spillere hadde vist den mentaliteten han ønsket mot Bolton. Benitez fornøyd med debuten til Sotirios Kygiakos.

Det var en kamp man følte Liverpool måtte vinne etter to tap på tre første kampene, og seier ble det i Bolton etter at man hadde ligget under to ganger. Scoringer fra Fernando Torres og Steven Gerrard snudde en kamp hvor hjemmelaget måtte spille den siste drøye halvtimen med ti mann etter at Sean Davis ble utvist. Rafael Benitez var meget godt fornøyd med sine menn etter sesongens tre første bortepoeng.

- I dag ønsket alle spillerne å imponere og gjøre det bra, de visste at vi måtte vise oss fra en bedre side, forklarte Rafa etter kampslutt.

- Fra første minutt av spilte vi med stor besluttsomhet og ønske om å vinne. Jeg er veldig fornøyd med responsen til spillerne. Jeg mener vi i dag viste at vi har kvaliteten og når vi spiller opp mot vårt beste, da kan vi slå alle.

- Vi hadde en taktikk og vi ønsket å holde mye på ballen og styre spillet. Det var en vanskelig kamp og vi lå under to ganger, men jeg synes vi viste stor karakterstyrke.

- Vi kan bli bedre på en del andre ting, som at vi må bli hurtigere i vårt pasningspill, men det vil komme med flere kamper. I det minste vant vi og vi kan være litt mer avslappet i forberedelsene til vår neste kamp.

- Vi hadde ballen mye da vi spilte 11 mot 11. Mot ti spillere kan det være lettere å ha ballinnehav, men også være vanskeligere å spille mot siden alle arbeider hardere.

- Vi greide å holde roen og spille ballen. I fjor gjorde det vi samme og vant en del slike kamper, og det er viktig for selvtilliten til spillerne.

- Det ble en vanskelig kamp for Kyrgiakos, sa manageren om Liverpools greske debutant. - Jeg er likevel veldig fornøyd siden han dominerte i lufta mot Kevin Davies, som ikke er lett, og også Johan Elmander. Til å være hans første kamp i England synes jeg han var virkelig god.