Rafa frykter flere skader

Flere sentrale spillere sliter med skader fire dager før ligastart, og i kveld skal en rekke røde ut i landskamper. Kamp mot klokka for Gerrard. Reina tror Alonso vil bli savnet.

Rafael Benitez vil krysse fingrene for at alle hans førstelagsspillere, og ikke minst juvelen Fernando Torres, kommer helskinnet gjennom kveldens privatlandskamper. Siden slutten av forrige sesong har Torres vært involvert i 10 fotballkamper. Fem for Spania i Confederations Cup og fem for Liverpool under preseason. I kveld starter han trolig for Spania i Makedonia.

- Vi har prøvd å gå forsiktig frem med Torres etter at han returnerte til preseasontrening, men nå er spilleren selvsagt utenfor vår kontroll siden han er på landslagsoppdrag med Spania. Det er vanskelig å si eksakt i hvor god form han er, ettersom han kom tilbake veldig sent grunnet Spanias deltakelse i Confederations Cup. Jeg kan si at han ikke har trent nok, og så kan han plutselig gjøre et par mål likevel, kommenterer manager Benitez til Mirror.

- Jeg kan også si at han har hatt nok tid til å trene, og så misbruker han tre store sjanser, og så vil dere i pressen si at han ikke har fått trent nok og at han ikke er i form, legger han til.

- Han er på landslagsoppdrag nå, og vi kommuniserer med Spanias stab for å sørge for at de gjør de riktige tingene med ham. Det håper vi de gjør.

Kamp mot klokka for Gerrard
Mirror viser til "en kilde som står spilleren nær" og skriver at Steven Gerrard står overfor en kamp mot klokka for å rekke ligaåpningen. Kilden sier imidlertid at det fortsatt er sannsynlig at Gerrard blir friskmeldt av sin lyskeskade og spiller mot Tottenham på søndag.

- Vi vil savne Alonso
I forbindelse med Spanias landskamp mot Makedonia uttaler Jose Reina til pressen at Xabi Alonso vil bli sårt savnet i Liverpool. Real Madrid la som kjent en sjekk på £30M på bordet, og lokket 27-åringen bort fra Anfield. Keeper Reina tror playmakeren blir vanskelig å erstatte.

- Det er veldig vanskelig å finne en spiller som Xabi. Han er en fantastisk dirigent på banen. Det er ikke mange sentrale midtbanespillere i verden som er så komplette som Alonso. Han kan gjøre alt. Han kan slå både korte og lange pasninger, han er god på hodet og taktisk veldig god.

- Denne sommeren har imidlertid nesten alle de store lagene mistet viktige spillere. Jeg tror Everton, Aston Villa og Manchester City kan bidra til å gjøre den kommende sesongen enda mer spennende.