Rafa ikke bekymret over at Heskey glapp

Rafael Benitez gråter ikke over spilt melk etter at Emile Heskey skrev under for Aston Villa i går. Liverpool-manageren er fornøyd med sin tropp, og konsentrerer seg om FA-cupkampen mot Everton.

Rafael Benitez er ikke alt for bekymret over å ha tapt drakampen om Emile Heskey. Heskey skrev som kjent under for tre og et halvt år med Aston Villa i går.

- Det spiller ingen rolle, da vi har Fernando Torres, Robbie Keane, David N'Gog, Krisztian Nemeth, Dirk Kuyt og Ryan Babel som alle kan spille spiss. Vi har mange muligheter, og de er alle gode spillere, sier spanjolen til Liverpool Daily Post.

I Birmingham sitter imidlertid Aston Villa-manager Martin O'Neill og fryder seg over at han har sikret seg Heskey foran nesen på Benitez.

- Jeg er sikker på at Emile har en ambisjon om å spille for England i Sør-Afrika neste år, og jeg tror han har en sjanse til det. Dersom Liverpool var et av lagene han vurderte å gå til etter sesongslutt, kan han ha merket seg at de ikke bruker en £20M-spiller hver uke. De har Fernando Torres, som er en av de beste spillerne i verden, og de har muligheten til å forandre på laget. Jeg er sikker på at Emile så at han kunne få mer spilletid i Villa, uttaler O'Neill til Birmingham Mail.

I Liverpool ønsker ikke Benitez å fokusere på onsdagens ligakamp mot Wigan før morgendagens FA-cupoppgjør mot Everton er unnagjort.

- Jeg tenker ikke på Wigan nå. Everton er den viktigste kampen akkurat nå. Vi kommer til å gjøre noen endringer på laget, men jeg har ikke bestemt meg for hvilke, uttaler manageren.

- Noen ganger snakkes det om store navn, men en spiller som ikke har et så stort navn kan også gjøre en god innsats for oss, legger han til.

- Vi vil stille med gode lag både mot Everton og Wigan. Jeg tar ut et lag som jeg tror kan slå Everton, bedyrer spanjolen.

Benitez har tidligere blitt beskyldt for å nedprioritere FA-cupen. Dette avfeier han.

- Mitt holdning til FA-cupen har hele tiden vært den samme. Når vi kun klarte 1-1 mot Luton i fjor ble det hevdet at vi stilte et B-preget mannskap, men vi hadde 8-10 landslagsspillere på banen. Du kan ikke bruke de samme spillerne i alle kamper. Det er umulig. Du må benytte deg av den troppen du har til rådighet.

Javier Mascherano har kun startet i tre av Liverpools siste seks kamper. Mye tyder på at han er tilbake i startoppstillingen i morgen.

- Jeg tror han er tilbake i form snart. Han har lidd på grunn av at han deltok i de olympiske leker. Det har vi alle kunnet se. Men nå begynner han litt om senn å finne tilbake til sitt gamle jeg igjen. Det samme gjelder Ryan Babel.

- Bruken av Mascherano avhenger av hvilken kamp det er snakk om. Alonso har spilt bra denne sesongen, og du ønsker å beholde balansen i laget. Noen ganger går du for en mer offensiv midtbanespiller som Lucas eller Gerrard. Men Mascherano er en perfekt mann for å få balanse i laget. Javier har ikke klaget på manglende spilletid i hjemmekampene. Han er en god proff som trener bra.