Rafa interessert i Inler?

Tuttosport hevder at Eduardo Macia har vært i Udinese for å forhøre seg om Gökhan Inler. Lucas kjenner ikke til Corinthians-interesse. Rush tror Owen blir en suksess i Man Utd. Arda Turan linket.

Liverpool skal ha vært i samtaler med Udinese. De to klubbene har et godt forhold etter at Liverpool kjøpte Andrea Dossena fra Udinese i fjor sommer.

Italienske Tuttosport hevder at Liverpools speider Eduardo Macia møtte representanter for Udinese på mandag. I løpet av samtalene ble han tilbudt Gaetano D'Agostino. Macia insisterte på at det var Gökhan Inler (bildet) som Rafael Benítez var interessert i. Macia skal ha fått til svar at Inler ikke er til salgs for mindre enn £18 millioner, mens Benítez ikke skal være villig til å gå høyere en £10 millioner for den sveitsiske landslagsspilleren.

Udinese mener at Gaetano D'Agostini vil være den ideelle erstatter dersom Xabi Alonso selges. Gökhan Inler betraktes likevel som mer egnet i Benítez' spillesystem.

Kjenner ikke til Corinthians-interesse
Lucas Leiva blir linket til en overgang til Corinthians, men midtbanespilleren kjenner ikke til klubbens interesse.
- Jeg vet bare hva jeg har lest i pressen, sa Lucas til brasilianske reportere forrige uke.

Brasilianeren har tro på at han er i Rafael Benítez' planer for neste sesong.

- Owen kan bli en suksess i Man U
Michael Owen er på vei til Manchester United. Spilleren gjennomgår medisinske tester på de røde djevlenes treningsanlegg. Ian Rush tror at den skadeforfulgte spissen kan bli en suksess på Old Trafford.
- Folk har kritisert Michael Owen hele hans karriere, men han kommer tilbake større og bedre, sier Ian Rush til Sky Sports News.

- Folk sa at han var ferdig for flere år siden, men han er en spiller som kommer tilbake sterkere og bedre. Det (praten) vil ikke bekymre ham. Jeg vet hvordan han er, han trenger ikke å bevise noe likevel.

- Det er en sjanse for Michael å komme tilbake og score noen mål. Han får sjansen hos Manchester United, og kommer til å score mål.

Ian Rush ville imidlertid ha foretrukket at Owen returnerte til Liverpool FC.
- Personlig ville jeg gjerne ha sett ham i Liverpool, men de har ikke mistet noen av sine beste spisser. Han (Rafael Benítez) vil være fornøyd med det han har.

Arda Turan linket
Tyrkisk presse linker Galatasarays ving Arda Turan til en overgang til Liverpool. Tyrkeren kan spille på begge kanter og i en mer sentral rolle. 22-åringen scoret 7 mål på 29 ligakamper forrige sesong. Også Manchester United skal være ute etter spilleren.