Rafa jakter fortsatt på Silva

Rafael Benitez håper fortsatt å få napp på David Silva, og en rekke britiske aviser hevder i dag at Liverpool har lagt inn et bud på £15M med beskjed til Valcenia om at det ikke er aktuelt å gå høyere.

Andy Hunter i The Guardian er blant journalistene som hevder at Rafa fortsatt jakter Silva, mens blant annet Dail Mail, Mirror og Telegraph rapporterer om budet på £15M.

- Benitez har offentlig sagt at han ikke lenger er interessert i Silva, da han frykter en budkrig om 23-åringen. Men Valcencia har en gjeld på nesten 500 millioner euro, og må selge for å redusere gjeldsbyrden, skriver Hunter.

- Liverpool-manageren er en stor beundrer av spilleren som kan operere både på venstreflanken og i en rolle bak en toppspiss. Benitez håper fortsatt at Liverpool og Valcencia kan komme til enighet.

For at partene skal komme til enighet må imidlertid Valcenia senke sitt prisforlangende, som for øyeblikket lyder på £25M. Kommer klubber som Barcelona og Real Madrid inn i bildet, kan det forkludre Benitez sine shoppingplaner.

Hunter skriver også at Benitez ivrer etter å sikre seg Gareth Barry så tidig som mulig i sommer. Journalisten påstår også at Benitez er skeptisk til å hente Carlos Tevez til Liverpool, både på grunn av prislappen og på grunn av spillerens temperament.

Forlan linkes også
I tillegg til David Silva linkes også Atletico Madrid-spissen Diego Forlan til Liverpool i dag. I en spekulativ artikkel i Sport påstås det at Liverpool kan være villige til å sende 24 millioner euro pluss Lucas Leiva i Madrid-klubbens retning, for å sikre seg den tidligere Manchester United-spissen.