Rafa med fullt fokus på Stoke-kampen

Rafael Benitez ofrer ikke kampen mellom Liverpools to argeste konkurrenter, Man Utd og Chelsea, en tanke. For ham er det kun Stoke-kampen som gjelder i helgen.

Rafael Benitez fokuserer kun på en kamp nå - kampen mot Stoke. Som leder av Premier League har de røde skjebnen i egne hender.

- Det handler kun om Liverpool og våre egne resultater. Fortsetter vi å vinne våre kamper, betyr det ingenting hva de andre lagene gjør, sier mangeren i et intervju med Liverpool Echo.

- Selvsagt vil det gjøre tilværelsen enklere for oss om lagene rundt oss gjør feil, men vi er kun interessert i egne resultater. I helgen spiller vi mot Stoke, og da er den kampen vi fokuserer på.

Benitez vil altså ikke tillate at hans disipler ofrer kampen mellom Man Utd og Chelsea en tanke i oppbygningen til oppgjøret på Britannia Stadium.

- Det er åpenbart at vi gjør det bra om dagen, da vi topper tabellen. Men vi kan gjøre det enda bedre. De siste 3-4 sesongene har vi spilt best i andre halvdel av sesongen, og det er hva vi sikter mot også denne sesongen.

- Vi har hatt spillere ute med skader, som nå er på vei tilbake. Vi har Fernando Torres, Martin Skrtel og Fabio Aurelio tilbake, noe som gir oss et stort løft. Vi har også spillere som er på vei oppover formmessig, og som bare vil bli bedre, så vi har stor tro på oss selv.

- Spillerne vet at de må fortsette å jobbe hardt og vinne kamper. De vet også at vi ikke kan begå for mange feil og at vi må holde beina godt plantet på bakken.