Rafa nekter å kritisere Jones

Rafael Benitez ble igjen konfrontert med badeballscoringen i Sunderland under pressekonferansen i forkant av Lyon-kampen. Spanjolen nekter fortsatt å kritisere dommeren.

Dommer MIke Jones har blitt sterkt kritisert av de tidligere toppdommerne Graham Poll, Dermot Gallagher og Jeff Winter, etter at han godkjente Sunderlands mål i helgen. Samtlige er helt klare på at målet skulle ha vært annulert. Benitez velger imidlertid å avstå fra å kritisere dommeren.

- Situasjonen er den at vi kan ikke endre på dette. Regelen ser ut til å være veldig klar. Alle vet det nå, og alle ekspertene er enige om at målet skulle ha vært annulert. Men vi får ikke gjort noe med det nå, så vi får bare se fremover, uttalte Liverpool-manageren.

- Jeg vet ikke om dommeren ikke kunne regelen. Kanskje så han ikke hva som hendte. Uansett er det bedre å komme seg videre. Det virker som dommerne og dommersjef Keith Hackett er klar over at det ble gjort en feil, men jeg ønsker ikke å kritisere dommeren. Han er en ung dommer, og det er ikke så alt for mange dommere her i verden. Så når du har noen som har lidenskap for dommergjerningen og som ønsker å bli en god dommer, er det best for alle at vi kommer oss videre.

- Etter kampen slo jeg fast at vi ikke hadde spilt særlig bra, og jeg ønsket ikke å bruke hendelsen som noen unnskyldning. Det var selvsagt en viktig situasjon ettersom vi ble liggende under så tidlig i kampen, etter de problemene vi hadde hatt i forkant av oppgjøret. Men likevel er dette noe vi må glemme, og så får vi heller fokusere på det vi kan gjøre noe med, slik som Champions League-kampen mot Lyon i morgen. Mange sier at kampen mot Sunderland burde ha blitt spilt på nytt, men vi kommer ikke til å kreve det.