Rafa og eierne med samtaler i neste uke

Rafael Benitez skal diskutere sin fremtid på Anfield med Liverpools eiere i neste uke. Manageren føler at han står i gjeld til Liverpool FC, og innrømmer at konkurransen er tøff i England.

The Guardian melder i dag at Rafael Benitez vil holde samtaler om sin Liverpool-fremtid med klubbens eiere i neste uke. Som spanjolen antydet i går, akter han å ta en endelig avgjørelse angående den nye kontrakten i løpet av to uker.

- I neste uke skal jeg analysere den nåværende situasjonen og fremtiden med mine sjefer. Jeg vil ta en avgjørelse angående min fremtid i løpet av to uker. Folk som tror jeg vil dra til Madrid tar feil. Jeg har en kontrakt med Liverpool, jeg står i gjeld til Liverpool og fokuserer kun på Liverpool, siteres Benitez.

- Jeg er en ung manager, så jeg kan ikke spå min fremtid. Real Madrid er en stor klubb, en veldig stor klubb, men jeg er allerede i en vidunderlig klubb, en klubb som virkelig motiverer meg. Jeg føler jeg kan utvikle et prosjekt her.

- Det er veldig vanskelig å konkurrere med Manchester United og Chelsea. Jeg sutrer ikke, men de to klubbene har nok penger til å kjøpe fem £20M-spillere, og om en eller to av dem ikke slår til, har de tre andre. Jeg kan kjøpe to slike spillere, og dersom en av dem ikke slår til eller jeg gjør en feil med den ene, så legges det virkelig merke til, uttaler spanjolen og sikter utvilsomt til Robbie Keane.

- Jeg har fått et stempel som jeg ikke fortjener og som ikke er riktig. Jeg repeterer det stadig, uten å få gehør for det. I fjor scoret vi 119 mål. Mer enn noe annet lag i England. Liverpool slår ikke bare langballer, slik jeg til stadighet får høre eller leser i avisene. Vi har levert noen virkelig gode kamper på veien til to Champions League-finaler og en semifinale de siste fire årene. Vi er det beste laget i Europa sett over de siste fem årene, slår Benitez fast med henvisning til UEFA-rankingen.

- Med fullt lag mot Madrid i returkampen denne uken viste vi at vi er aggressive og ambisiøse. Vi gikk i strupen på dem. Vi kunne ha gjort flere mål også. Liverpool er et godt lag, selv om enkelte ikke viste oss respekt i disse to kampene. Jeg minnet mine spillere om hva Boluda sa før kampene, og det ga oss ekstra motivasjon.

Benitez avslutter intervjuet med å skryte av Fernando Torres, som trasset smertene i ankelen og spilte en knakende god kamp mot Real Madrid.

- Jeg ønsket ikke å presse ham til å spille, da vi står foran en viktig kamp mot Manchester United på Old Trafford. En kamp vi bare må vinne, om vi skal holde liv i titteldrømmen. Men han insisterte stadig vekk på å spille, og overvant smertene ved å ta injeksjoner. Han gjorde det første målet. Torres er en virkelig stor spiller.