Rafa om Aquilani

Benitez ønsker ikke å gi noe tidspunkt for når Alberto Aquilani er tilbake fra skade, men sier at spilleren ”har fremgang” og vil snart starte med løpetrening. Agger og El Zhar nær comeback.

I etterkant av rapporter i dag om at Liverpool håper å ha Alberto Aquilani på banen etter neste landslagsopphold, nektet Rafael Benitez å gi noe form for tidsskjema når en etterlengtet debut for italieneren kunne skje fyldes. Samtidig gjorde han det klart at Daniel Agger og Nabil El Zhar er svært nære ved å bli kampklare, men ga en antydning om at Agger neppe blir brukt i viktige kamper mot Fiorentina og Chelsea til neste uke. Trolig er det mest aktuelt at dansken blir hjemme når førstelaget reiser til Firenze og heller spiller på reservelaget mot Manchester City førstkommende tirsdag.

- Han har fremgang, blir bedre og han vil snart begynne med løpetrening, sier Rafael Benitez til Liverpools hjemmeside og Aquilani. - Når det skjer vil alt gå litt raskere.

- Vi har ikke satt noe mål tidsmessig, men han gjør det bra.

- Begge er nå veldig nære, fortsette manageren på spørsmål om Agger og El Zhar. - De er involvert i hele treningsøkter, men de behøver fortsatt kamptrening.

- De trenger tid til å få spilt noen kamper. Nå har vi noen veldig viktig kamper så vi får se - men begge er veldig nære.