Rafa ønsker oppsigelsesklausul

The Guardian skriver at Benítez ønsker en avtale om at han kan forlate klubben dersom eventuelt nye eiere ikke klarer å investere i spillerstallen eller får et like dårlig forhold som Hicks og Gillett.

Ifølge rapporter i søndagsavisene skal Rafael Benítez ha avslått det siste forslaget til ny kontrakt fra eierne Tom Hicks og George Gillett. Andy Hunter i The Guardian skriver at manageren ønsker en klausul i kontrakten slik at han kan forlate Liverpool under et eventuelt nytt eierskap hvis det ikke investeres betydelig i spillerstallen eller de nye eierne får et like dårlig forhold som Hicks og Gillett. Rafael Benítez vil ha juridiske forsikringer, men en slik avtale skal amerikaneren ikke være villige til å etterkomme. De frykter at en slik usikkerhet vil kunne påvirke prisforlangende for klubben.

De finansielle betingelse for en 4,5-årskontrakt ble avtalt i desember, men i det siste kontraktsforslaget skal manageren ha fått større kontroll over overgangspolitikken og ungdomsakademiet. Benítez må likevel få eiernes godkjennelse når det gjelder store spillerkjøp, noe som har vært tilfelle helt siden han kom til Anfield sommeren 2004.