Rafa ønsker reprise av United-kampen

Benítez håper at spillerne kan levere en like god kamp som mot Manchester United når naboen City gjester Anfield i morgen. Viktig kamp for begge lag. Bilder avslører at spillere tilbake i trening.

Liverpool vant 2-0 mot Manchester United i oktober takket være scoringer av Fernando Torres og David N'Gog. Det er de rødes eneste seier på ni kamper. Benitez håper at Liverpool kan prestere like bra som mot Manchester United når den lyseblå delen av Manchester besøker Anfield i morgen.

- Vi må gjøre jobben vår, spille bra og vi kan slå alle dersom vi spiller på samme nivå, uttalte Rafael Benítez på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Hvis vi kan slå United ved å spille bra, tror jeg vi klarer det mot City.

Kampen mot "The Citizens" er starten på en viktig uke hvor også bortekamper mot Debrecen og Everton står på programmet.
- Dette er en viktig uke, men i vår klubb er hver eneste uke alltid viktig, påpeker Benítez.

- Forhåpentligvis kan vi snakke om enda en viktig uke når vi kommer til april. Det betyr at vi spiller om noe.

- Det første vi må gjøre er å forsøke å vinne mot City. Deretter kan vi konsentrere oss om Debrecen og så Everton. Vi må ta et steg av gangen.

City reiser til Anfield med hensikt om å havne blant de fire beste denne sesongen. De ligger ett poeng foran Liverpool før morgendagens kamp. Benítez fikk spørsmål om denne kampen kan avgjøre hvilket lag som havner på de fire øverste plassene i mai.

- Det er for tidlig å si. Men det er en viktig kamp for begge lag.

- Vi vet at det kan forandre seg hver uke i fotball. Man må forsøke å vinne,  og så vente og se hva som skjer. Jeg er derimot ikke bekymret over hva folk sier.

- Jeg er bare opptatt av hvordan humøret er i garderoben vår og om vi spiller bra og vinner.

- City spiller bra. De har et godt lag, har gode spillere og en manager med erfaring. Det kommer til å bli en tøff og viktig kamp for oss.

- Etterpå har vi Champions League og så Everton. Vi vet at hver kamp fra nå vil bli viktig fordi vi ønsker fremgang og komme høyere på tabellen.

- Dersom vi kan gjøre det bra, er jeg sikker på at vi kommer blant de fire beste.

Videodømming har igjen kommet opp som et samtaleemne etter at Thierry Henry handset før han sendte i vei en målgivende pasning til William Gallas. Scoringen sendte Frankrike til VM på bekostning av Irland.
- Det var tydelig hands. Jeg har alltid snakket om hvordan videoteknologi kanskje kan hjelpe. Alle kunne se at det var hands, og slik er det

- Å bruke det (videoteknologi) skikkelig er ikke enkelt, men for en hendelse som dette kan det hjelpe 100%.

- For andre ting, som tekniske hendelser, vil det bli vanskeligere. Men en dag finner vi kanskje en måte.

Liverpoolfc.tv har lagt ut bilder fra dagens trening. Glen Johnson, Yossi Benayoun, Albert Riera, Fabio Aurelio, Daniel Agger, Steven Gerrard og David N'Gog er tydelig i aksjon. Vi ser også at Nabil El Zhar har kommet i gang etter kneskaden han fikk under pre-season. Dessuten er keeper David Martin tilbake på Melwood etter avsluttet låneopphold i Tranmere.