Rafa på tribunen også i morgen

Rafael Benitez er fortsatt ikke fullt ut restituert etter nyresteinoperasjonene, og sitter derfor i direktørboksen på Deepdale i morgen. Dermed leder Sammy Lee laget fra benken i nok en kamp.

Rafael Benitez lovpriser i dag sin stab, som har styrt skuta så bra i managerens sykefravær. Liverpool plukket som kjent sju av ni mulige poeng i de tre kampene som Benitez var borte.

Manageren er nå tilbake i fullt virke igjen på Melwood etter sine nyresteinoperasjoner, men planen skal altså være at han følger morgendagens FA-cupkamp mot Preston fra direktørboksen. Hans lag klarte uavgjort borte mot Arsenal og vant overbevisende hjemme mot Bolton og borte mot Newcastle mens han var sykemeldt.

- Sammy Lee og den øvrige staben fortjener honnør for den jobben de gjorde mens jeg var borte. De har jobbet meget, meget hardt og godt. Av og til er det ikke nok å jobbe hardt, men de har gjort de riktige tingene også, uttalte manageren på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Spillerne har også gjort en svært god jobb. Staben vet hva de skal gjøre, og spillerne vet hva de skal gjøre. Det er veldig positivt, da det beviser at vi er godt organisert som klubb.

- Resultatene i julen var svært gode. Det var ikke lett å se kampen mot Arsenal hjemmefra. Til slutt var det synd vi ikke vant, ettersom laget spilte bra. Det var litt enklere å se kampene mot Bolton og Newcastle fra tribunen, for da kunne jeg oppsøke garderoben i pausen og snakke med spillerne. Men det blir likevel ikke det samme som å sitte på benken, ettersom du ikke kan kontrollere ting direkte.

- Jeg blir nok ikke å se på benken mot Preston heller. Jeg blir stadig bedre, men jeg tror jeg overlater jobben til Sammy Lee nok en gang.