Rafa støtter Lucas 100%

Lucas ga bort et avgjørende straffespark mot Wigan og ble utvist mot Everton. Benítez sier at spilleren alltid vil ha hans fulle støtte. Keane ble frustrert i den røde trøya. Crouch forstår hvorfor.

Rafael Benítez gir sin fulle støtte til Lucas Leiva etter at brasilianeren har hatt en tung uke. Midtbanespilleren ga bort et unødvendig straffespark mot Wigan, og det ble da kun uavgjort på JJB Stadium. Deretter pådro han seg to gule kort, og dermed utvisning mot Everton i FA-cupen onsdag. Mot Portsmouth soner 22-åringen karantene.
- Vi vil savne ham. Vi har noen problemer. Han er en spiller som kunne vært svært viktig for oss, uttaler Rafael Benítez til Liverpool Echo.

- Jeg kan ikke snakke for hver enkelt supporter, men alle medlemmene i støtteapparatet vet at han er en veldig god spiller. Hans lagkamerater vet at han er en god spiller.

- For meg var Lucas den beste spilleren på banen mot Wigan. Og her om dagen, mot Everton, spilte han bra. Dommeren gjorde tre feil. Han ga frispark mot Lucas, noe det ikke var. Han viste gult kort, noe som var galt. På det andre gule gikk spilleren over for lett.

- Jeg vil alltid støtte Lucas 100 prosent. Han er en fantastisk spiller. Han er en fin gutt og en veldig god proff. Han har kvalitet, han lærer og han blir bedre hele tiden.

- Det er ikke vanskelig for meg å si at jeg støtter ham 100 prosent.


Keane ble frustrert på Anfield
Robbie Keane ble frustrert av å stadig gå ut og inn av laget, og den nye Tottenham-kapteinen bryr seg lite om at han kvalifiserer til medalje hvis Liverpool skulle vinne Premier League.
- Vil det bety noe for meg? Ikke egentlig. Ikke i det hele tatt. Hvis jeg var der og jeg var utenfor troppen, inn og ut, ville det trolig ikke betydd så mye for meg. Som spiller ønsker du å være en del av det. Når du er inn og ut av laget, føler du noen ganger at du ikke er en del av det.

- Jeg har ingen vonde følelser overfor noen i Liverpool. Jeg kom aldri på kant med manageren. Jeg respekterer Rafa for måten han velger ut laget på, dessverre passet jeg ikke inn i den måten han ønsker å spille fotball.

- Han fortalte meg at han ville ha meg som hengende spiss sammen med Fernando Torres. Men han ble skadet i lange perioder. Vi fikk bare spilt et par kamper sammen. Jeg spilte som ensom spiss, og alle vet at jeg ikke er en spydspiss. Jeg spilte venstreving. Jeg spilte ute av posisjon et par ganger.

Crouch forstår Keanes frustrasjon
Portsmouths Peter Crouch forstår Robbie Keanes frustrasjon.
- Det finnes noen likheter mellom hva som har skjedde med Robbie og min egen situasjon. Jeg synes synd på ham, uttaler Crouch.

- Vi vet alle hvilken stor spiller Robbie er, men han fikk ikke en ordentlig sjanse i Liverpool. Men det er måten Rafa opererer på, og det kan være veldig frustrerende. Da jeg var der, forklarte han egentlig aldri hvorfor jeg ikke spilte.

- Det var tider da jeg trodde han ikke ville bruke meg, men så startet han med meg to eller tre kamper på rad.  Det kom til et tidspunkt da jeg ga opp å gjette hvilke kamper jeg skulle spille og hvilke jeg ikke skulle spille.

- Den største skuffelsen for meg var Champions League-finalen mot AC Milan. Rafa gikk for én spiss, og det var Dirk Kuyt. Og jeg som var desperat etter å vise hva jeg kunne gjøre på den store scenen.

- Liverpool-fans vil ikke bry seg om hvordan Rafa er, så lenge de fortsetter å vinne. Du kan ikke argumentere mot statistikken hans, men samtidig kan det være veldig frustrerende.