Rafa tror på åpen kamp

Rafael Benitez sier at Liverpool er godt forberedt foran kveldens kamp mot Arsenal. Mild kveld på Merseyside Steven Gerrard kjemper mot klokka for å bli klar mot Hull.

Vil vinne seks av seks
Liverpool har hatt en uke å forberede seg på til møtet mot Arsenal på Anfield i kveld, og manager Rafael Benitez sier at det har gjort godt foran en forventet åpen kamp mot et lag som liker å spille fotball.

- For oss er det viktig å gjøre vår jobb, forberede oss skikkelig til hver kamp og å ta tre poeng i hver av dem, sier Rafa til Liverpools hjemmeside.

- Hvis vi gjør det og fortsatt ikke kan vinne ligaen da er det ingen ting annet vi kan gjøre. Det avhenger fortsatt av hva United gjør, men vi må holde presset på dem. Hvis vi vinner i kveld da er vi tilbake på toppen og vil gi dem mer press når de spiller i morgen.

- Forhåpentligvis vil de andre lagene rundt oss bli distrahert av Champions League. Når du er med i to store turneringer kan det være vanskelig og vi må være rede hvis andre lag gjør en feil.

- Når du taper kamper kan det bli vanskelig men måten vi tapte var ikke så ille, sier Benitez på spørsmål om hans lag er påvirket av å ha blitt slått ut av Champions League. - Vi spilte bra, scoret fire mål på Stamford Bridge og jeg er sikker på at vår selvtillit ikke er blitt påvirket.

- Spillerne har trent veldig bra og gårsdagens økt var glimrende. Atmosfæren er virkelig god. Vi har hatt en hel uke å forberede oss på foran Arsenal, noe som er bra siden vi da kan se mer på små detaljer, noe jeg alltid liker å gjøre.

- Det skal godt gjøres for Arsenal å komme utenfor topp fire nå, slik at jeg tror de vil legge mest vekt på Champions League. De skal fortsatt spille mot alle de tre lagene over dem slik at det vil sende ut et godt signal dersom vi slår dem i kveld.

- De er et lag som alltid prøver å spille fotball slik at jeg forventer ikke at de vil komme hit å forsvare seg. De vil prøve å spille mot oss, men hvis vi kan spille på vårt nivå med høyt tempo, og angripe dem fra første fløytesignal, da er jeg sikker på at vi kan slå dem.

Værmeldingen for i kveld på Merseyside, melder om mildt oppholdsvær.


Usikkert når Gerrard blir klar
Rafael Benitez mener det kan bli "vanskelig" for Steven Gerrard å bli frisk i tide til neste ligakamp, mot Hull førstkommende lørdag.

- Det er alltid skuffende når Stevie ikke er på laget, men vi har vunnet kamper uten ham og spilt bra tidligere i sesongen, forklarer Rafa.

- Vi har kvalitet i troppen og jeg er sikker på at vi kan spille fin fotball, score mål og vinne kamper, uansett hvem som er på laget.