Rafa vil ha flere avslutninger fra Mascherano

Benítez har snakket med Mascherano om hvordan argentineren kan komme til flere skudd på mål fra utenfor 16-meteren. Glen Johnson håper flaksen har snudd. Cavalieri fyller år.

Javier Mascherano fyrte av et skudd som gikk via Joseph Yobo og i mål mot Everton på søndag. Argentineren har en defensiv oppgave på Liverpools sentrale midtbane, men Rafael Benítez mener at 25-åringen er mer enn kapabek til både å avslutte og score oftere.
- Etter at han kom hit har vi snakket om hvordan han kan score mål fra utenfor straffefeltet, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Noen ganger har han forsøkt. På søndag gikk det bra. Litt heldig, men veldig bra. Han kan forsøke å skyte fordi han kan gjøre det bra.

Johnson håper flaksen har snudd
Målet blir nok kreditert et selvmål av Joseph Yobo. Glen Johnson er glad for at de røde endelig har marginene på sin side.
- Man kan kanskje ikke lese så mye ut av bare ett mål, men den første scoringen mot Everton var første gang på en stund at vi hadde litt flaks, sier Glen Johnson til Liverpool Daily Post.

- Spillerne jobber så godt de kan hele uken, så kanskje de fortjener den flaksen. Nå er det opp til oss å få det meste ut av det.

- Vi vet at vi ikke har fått de resultatene som folk assosierer med hva denne klubben forventer, men det er ingen bedre plass enn Goodison å starte å ta poeng.

- Vi håper å få til en god kamprekke nå. Neste kamp er eneste vi kan tenke på, men vi ønsker å komme oss høyere opp på tabellen. Forhåpentligvis kan dette være starten.

Cavalieri fyller år
Reservemålvakt Diego Cavalieri fyller 27 år i dag. Liverpool.no gratulerer!