Rafa vil ha Kenny

Benitez bekreftet på dagens pressekonferanse at han har hatt samtaler med Kenny Dalglish om en mulig rolle for legenden i LFC, og at de var positive og vil fortsette. Advarer for Hull.

Det har vært rapporter i media i det siste om at Kenny Dalglish vil bli tilbudt en rådgiverfunksjon i Liverpool FC, og legenden selv har sagt at han gjerne vil hjelpe sin tidligere klubb. Det har vært antydet at Kenny vil få en rolle hvor han skal ha et oppsyn med klubbens unge talenter og være en link til Melwood. Rafael Benitez bekreftet i dag at man er i samtaler med trolig tidenes beste spiller på Anfield.

- Jeg har hatt samtaler med ham og han vil gjerne hjelpe klubben, forklarer Rafa.

- Vi er fortsatt i samtaler og det er veldig positivt.

Manageren rettet deretter konsentrasjonen mot morgendagens kamp mot Hull.

- Hvis vi kan finne det samme nivået som vi hadde tidligere i forsvar og beholde det samme nivået i angrep vil det bli perfekt, sier Benitez på spørsmål om elleve baklengs på de tre siste kampene. - Det var vanskelig fordi vi spilte mot veldig gode lag. Chelsea og Arsenal er lag som er offensive og kan score mål mot hvem det skal være. Du blir bekymret når du slipper inn fire, men det var altså mot gode lag.

- Mot Arsenal, gjorde vi tre individuelle feil og hver av dem kostet oss et mål. For fansen er dette gode kamper, men for en manager betyr det at noe er feil.

- Det er veldig positivt at vi har greid oss bra uten Steven Gerrard, det betyr at vi har kvalitet i troppen. Selvtilliten er fortsatt høy også uten Steven.

- Det vil bli en vanskelig kamp mot Hull, som er sterke og spiller med besluttsomhet. Vi vet at vi må gå til kampen med tanke på at den skal vinnes. Det vil bli vanskelig, men slik er Premier League.

Manageren ville ikke gå inn på transfermål, etter at Liverpool har blitt linket til flere spillere de siste dagene.

- Det er for tidlig, sommeren er for langt unna. Vi snakker ikke om spillere, vi fokuserer bare på ligaen.

- Alle de store klubbene arbeider hardt med sitt speidernett. Vi er fornøyd med utviklingen til vår tropp, men du kan alltid bli bedre.