Rafa vil trøste badeballgutten

Rafael Benitez ønsker å trøste gutten som kastet badeballen som forårsaket Sunderlands scoring på Stadium of Light. Gary Neville sier han har stor respekt for Liverpool FC!

Velinformerte Tony Evans i The Times skriver at Rafael Benitez har forsøkt å få tak i gutten som kastet den berømte badeballen ut på gressmatta på Stadium of Light. Selv om badeballen forårsaket kampens eneste mål, ønsker Liverpool-manageren å trøste gutten med at det ikke var hans feil at de røde tapte kampen mot Sunderland sist helg.

Benitez har ikke lykkes i sin jakt på gutten, som synes å ha gått i dekning.

Nye toner fra Gary Neville
Manchester United-kaptein Gary Neville har gitt et oppsiktsvekkende intervju til The Guardian bare tre dager før hans lag møter erkerivalen Liverpool. Neville har aldri lagt skjul på at han misliker Liverpool FC intenst, og derfor er det desto mer overraskende at han nå snakker om hvor stor respekt han har for Anfield-klubben.

- Liverpool har ikke hatt noen god start på sesongen, men selv om vi skulle slå dem på søndag vil det være for tidlig å avskrive dem i kampen om ligatittelen. Vi har spilt bare ni kamper etter helgens runde, så det er alt for tidlig å prate om slikt. Alle de "fire store" er kapable til å vinne 6-7 kamper på rad, og dermed være oppe i teten igjen, sier Neville.

- Jeg har aldri sagt at jeg ikke respekterer Liverpool. Du må respektere en klubb som har vært så suksessfull som de har, og som har den historien og de tradisjonene som de har. Men jeg er en United-fan, og rivaliseringen mellom klubben er godt dokumentert. United-fans ønsker at United skal vinne og Liverpool skal tape, og vise versa.

- Det er flere grunner til at disse kampene er så viktige. Byene ligger veldig nær hverandre, men har likevel ulike kulturer. Begge klubber har hatt sine storhetstider i ulike perioder de siste 40 årene, og nå står vi likt i antall ligamesterskap.

- Dette er alltid flotte kamper å være involvert i. Ingen av lagene ønsker å tape. Liverpool har vært årets største kamp i lang tid, mer enn 30 år. Rivaliseringen med Liverpool er sterkere enn rivaliseringen med Manchester City. Kampene mot Liverpool er de beste kampene å spille i, og også de mest smertelige å tape.

Liverpool slo som kjent United i begge ligakampene i fjor.

- Jeg vil ikke si jeg er ute etter revansje. Når topplagene møter hverandre vil resultatene variere. Vi vet alt kan skje i disse kampene. De kan gå begge veier. Hovedsaken er å unngå tap.

- Det faktum at de tapte på hjemmebane i Champions League. mens vi vant på bortebane. betyr ingenting. De vil spille foran egne fans, og vi må spille opp mot vårt beste for å få et godt resultat. Slik er det alltid. Det er bedre å tape begge kampene mot Liverpool og vinne ligaen, enn å slå Liverpool og ikke vinne ligaen.

- Jeg vet at jeg ikke er populær på Anfield. Ingen United-spillere er populære der, men slik er det også for deres spillere på vår bane. Det forventer man.

- Stemningen på Anfield er fantastisk, og det er den også på Old Trafford når Liverpool er gjester. Det første vi må forsøke å gjøre på bortebane er å stilne deres publikum, som er så lidenskapelige.