Rafa vurderer å leie ut Nemeth

Benítez sier at Nemeth kan komme til å lånes ut. Peter Gulácsi kan bli en del av førstelagstroppen denne sesongen. Juniorlaget beseiret Wrexham. Shane O'Connor tilbudt kontrakt i Ipswich.

Kristian Nemeth og Peter Gulacsi har vært med Liverpool på treningsleir i Sveits. Begge har fått spille mot St. Gallen og Rapid Wien. Rafael Benítez anser muligens Peter Gulacsi som en del av førstelagstroppen denne sesongen, mens landsmannen Nemeth kan bli sendt på lån.
- De spilte bra. Det er synlig at Nemeth er en kvalitetsspiss selv om han ikke kunne score mål, sier Benítez til origo.hu etter kampen mot St. Gallen.

- Gulacsi ble byttet inn mot slutten av kampen. Det var viktig for ham å få sin debut for førstelaget.

- Det er nesten sikkert at Gulacsi vil bli med seniorstallen, mens Nemeths fremtid vil avhenge av de andre spissene på laget.

- Det er ikke umulig at vi vil låne ham ut, men det er selvsagt til det gode for hans karriere.

- Krisztian er en virkelig avslutter, han har gode tekniske ferdigheter og han kan lett finne veien til nettmaskene, men han bør utvikle seg fysisk.

Seier for juniorene
Juniorlaget vant 5-2 mot Wrexham på The Academy i Kirkby i helgen. Det har foreløpig ikke fremkommet verken lagoppstilling eller målscorere fra kampen.

O'Connor på prøve i Ipswich
Akademispilleren Shane O'Connor ble frigitt etter sesongslutt. Iren har den seneste tiden vært på prøve i Ipswich. Han scoret to mål i 8-0-seieren borte mot Gorleston. Nå er han med "The Tractor Boys" til Irland, og spilte første omgang da Waterford ble beseiret 3-0. I gårsdagens 0-2-tap mot Cork var 19-åringen ubenyttet reserve. Spilleren får nå tilbud om en ettårskontrakt på Portman Road.
- Han vil si at han er midtbanespiller, men gode spillere vil spille i alle posisjoner. Det han har, noe som er viktig for enhver spiller, er entusiasme, uttaler Ipswich-manager Roy Keane.