Real gir ikke opp Alonso

Sportsdirektøren på Bernabeu sier at man ikke har utelukket et kjøp av Xabi Alonso, selv om Real tilsynelatende også ser på andre alternativer.

- Madrid bør ikke utelukke en mulighet for den er helt lukket, sier sportsdirektør Miguel Pardeza i Real Madrid ifølge Reuters.

Pardeza snakker om Xabi Alonso, som sies å bli for dyr for Real Madrid. De helhvite skal ikke være interessert i å betale mer enn £25M for Xabi, mens Liverpool forlanger £35-40M alt etter hvor man leser.

- For øyeblikket er det en uoverkommelig økonomisk barriere men det er noe som kan forandre seg, fortsetter Miguel Pardeza og kan med det antyde at man ønsker at spilleren skal komme på banen i forhold til en mulig overgang.

Ifølge Marca, som gjerne har gode kontakter hos Real Madrid, vurderes nå Gaetano D'Agostino hos hovedstadsklubben etter at Alonso og Daniele De Rossi hos Roma skal ha en høyere pris enn hva Real skal være villig til å betale.

D'Agostino er en playmaker som også har vært linket til Liverpool. 

- Det er forhandlinger som pågår om spilleren og det vil være ytterligere møter i de nærmeste dagene, sier Giampaolo Pozzo hos Udinese. - Han er verdt £18-22M, det er prisen slik det var for Juventus.

Juve sa nei til 27-åringen fra Udinese og har isteden sikret seg Felipe Melo.