Real gir opp Alonso

Jorge Valdano, sportsdirektør i Real Madrid, innser at det vil bli meget vanskelig å hente Xabi Alonso etter at Liverpool offentliggjorde at spilleren ikke er til salgs. Valencia vil beholde Silva.

Real Madrids sportsdirektør innrømmer at det vil bli meget vanskelig å hente Xabi Alonso til Santiago Bernabeu denne sommeren. Midtbanespilleren var på vei til å forlate Liverpool i fjor, og 27-åringen har blitt satt i forbindelse med den spanske hovedstadsklubben ettersom deres nye president Florentino Perez er i ferd med å bygge opp et nytt storlag. Liverpool kom med en pressemelding på søndag om at Alonso ikke er til salgs, og real Madrid ser ut å ha gitt opp håpet om å hente spilleren.
- Liverpool har kommet med en offisiell uttalelse til offentligheten. Xabi er en spiller som har liten mulighet til å komme til Real Madrid.

- Vi forsøkte hardt å signere ham for noen år siden. Vi hadde et møte med Real Sociedad, men da jeg forlot Madrid, mistet de interessen for ham.

Real Madrid og Liverpool har også blitt linket til David Silva, men den spanske storklubben ser heller ikke ut til å lykkes med å hente Valencia-spilleren
- Jeg vet ikke hva Valencia vil gjøre med Silva, men jeg har lest at han ikke er overførbar.