Real gir seg ikke

Real Madrid føler fortsatt at de har gode muligheter til å sikre seg Xabi Alonso, og de tar gjerne Alvaro Arbeloa i samme slengen. 45 millioner euro for begge synes å være siste utspill.

Real Madrid ser ikke ut til å ville kaste inn håndkledet i jakten på Xabi Alonso og Alvaro Arbeloa. Stadig flere aviser og nettsteder rapporterer at Madrid-klubben lokker med 45 millioner euro for å kjøpe duoen fri fra Liverpool.

Real Madrids generaldirektør Jorge Valdano synes å være optimist med tanke på at hans klubb skal få tilslaget på de to spanske landslagsspillerne.

- Vi har muligheter der, men jeg ønsker ikke å si noe som kan gjøre forhandlingene vanskelige. Vi vil vente til det riktige tidspunktet, siteres han i AS.

Valdano og Rafael Benitez har et veldig anstrengt forhold til hverandre, men førstnevnte tror ikke det vil ha noe å si i denne sammenheng.

- Jeg er sikker på at både Liverpool og Real Madrid hever seg over personlige motsetninger i denne saken. Benitez har vært her, og oppførte seg vennlig mot våre ansatte. Personlige feider betyr ingenting i en slik sak. Jeg tror ikke det vil påvirke forhandlingene, legger han til.

På spørsmål om interessen for Arbeloa, svarte Valdano som følger:

- Gutten har kun ett år igjen av sin kontrakt i Liverpool, og det gir oss større muligheter. Han kan spille i 2-3 posisjoner, og dermed er han allsidig. Vi kjenner godt til ham. Han er en annen mulighet vi vurderer.