Real håper på kjøp av Alonso og Arbeloa

Real Madrids sportsdirektør Miguel Pardeza har tro på at både Xabi Alonso og Alvaro Arbeloa ender opp på Santiago Bernabeu før overgangsvinduet stenger. Fortsatt tid til forhandlinger.

Real Madrids sportsdirektør Miguel Pardeza har tro på at både Xabi Alonso og Alvaro Arbeloa ender opp på Santiago Bernabeu før overgangsvinduet stenger.

I Spania rapporteres det at Real Madrid er nær ved å komme til en avtale med Liverpool på 35 millioner eruo (£30M). På onsdag hentet Real Madrid Estevan Granero, men Real Madrids sportsdirektør Miguel Pardeza avviser at spilleren er et alternativ til Alonso.
- Vi ser ikke på ham som et alternativ til Xabi Alonso ettersom han har andre egenskaper, forklarer Pardeza til Publico.

- Problemet med Alonso er at det ikke finnes noen alternativer. Det blir færre og færre sentrale midtbanespillere slik fotballen utvikler seg.

- Alonso er ingen mani. Det finnes kanskje ingen alternativer, ikke i Amerika eller i Europa er det spillere som kan prestere som ham.

Pardeza innrømmer at det ikke har vært enkelt å holde samtaler med Liverpool.
- De står på sitt. Fra dag én har kraven fra Liverpool vært over det Madrid har vært villig til å betale, og de ter veldig vanskelig å forstå.

- Det er ikke måten å få gjort ting på, men jeg har ikke gitt opp håpet om å løse dette.

Pardeza innrømmer at situasjonen med Javier Mascherano kompliserer en mulig overgang for Alonso.
- Som jeg sa tror jeg ikke at dette vil bli enkelt å løse. Jeg tror ikke et eneste minutt at det vil bli lettere med en overgang for Mascherano enn Alonso.

Bekrefter Arbeloa-interesse
Alvaro Arbeloa har i sommer vært satt i forbindelse med et klubbskifte til Real Madrid. Pardeza er helt klar på at Arbeloa er en spiller Real Madrid er interessert i.
- Angående Arbeloa så er det en mulighet som for tiden ikke har kommet frem til noe, sier Pardeza.

- Liverpool har virkelig ikke noe ønske om å la ham gå selv om han bare har et år igjen av kontrakten.

- Det er fremdeles en måned igjen på overgangsmarkedet, og alt kan skje. Jeg vil ikke benekte at vi gjerne vil ha Arbeloa.

Pardeza avviser at Rafael Benítez stritter med hensikt står på sitt i forhandlingene med Real.
- Jeg ser det overhodet ikke slik. Han er i det minste åpen med meg og Jorge [Valdano, Reals generaldirektør]. Han diskuterer ting. Jeg ser ikke på det som noe problem i det hele tatt.

Liverpool vil ha £8M for Alvara Arbeloa, men Daily Mail forventer at høyrebacken forsvinner til Real Madrid for kun £3,5M.