Real må selge spillere

Real Madrid trenger penger for å fortsette kjøpefesten. Jorge Valdano tror de må selge minst fem spillere. Fowler kunne ikke gjort som Owen, å skrive under for Man United.

Xabi Alonso linkes stadig til Real Madrid. Klubbens generalmanager Jorge Valdano innrømmer at de må selge noen spillere før de igjen kan kjøpe. I sommer har de betalt £80M for Cristiano Ronaldo, £56M for AC Milans Kaka og nesten £35M for Lyons Karim Benzema. I tillegg er Alvaro Negredo, Raul Albiol og Ezequiel Garay hentet inn.
- Vi trenger penger for at vi kan fortsette å operere i markedet etter spillere, sier Valdano ifølge den franske sportsavisen L'Equipe.

- For å ha penger må vi selge noen spillere. Vi må i det minste selge fem. Prioriteringen de kommende dagene er å selge spillere, ikke kjøpe.


Fowler kunne ikke gjort som Owen
Robbie Fowler ønsker Michael Owen lykke til, men innrømmer at han aldri kunne tatt en slik avgjørelse som den tidligere lagkameraten, nelig å signere forl Manchester United.
- Nei, jeg tror ikke det, sier Fowler ifølge Liverpool Echo.

- Selvsagt ønsker jeg at Michael gjør det bra, men jeg ønsker ikke at Manchester United gjør det bra.

- Det er en kinkig situasjon, og jeg ønsker ikke å bli trukket inn i noe med Michael og Man United. Alle vet at jeg er Liverpool-fan. Men dersom Michael scorer mange mål, håper jeg at Fernando Torres scorer langt flere.

- Jeg vil ikke være med på dette fordi det åpner for kritikk, men Michael har gjort det han har gjort. Det er ikke opp til meg å bedømme hva han skal gjøre eller ikke gjøre. Han er en stor gutt.

- Hans statistikk de seneste årene har vært fantastisk. Jeg håper at han scorer et par mål, men jeg håper at de slipper inn flere.

Fowler har slitt i tre måneder med hofte- og lyskeskader. Den tidligere helten blant fansen på The Kop håper å spille sin første kamp for North Queensland Fury mot nykommeren Wolves i morgen.
- Det har vært forferdelig de seneste månedene. Jeg har ikke kunnet sparke til en ball. Forhåpentligivs er det lys i enden av tunnelen og at jeg har noe å se frem til.