Real Madrid lokker med spillerbytte?

Daily Mirror hevder at Rafael Benítez skal være villig til å lytte på bud som vil gi £22M pluss spiller i bytte for Xabi Alonso. Kamp om James McCarthy.

Tabloidavisen Daily Mirror hevder at Real Madrid igjen er i forhandlinger med Liverpool, og skal stå klare til å øke sitt bud på Xabi Alonso til cirka £32M. Madrid har tidligere tilbudt £22M for midtbanespilleren, men har vært meget tilbakeholdende med å gå lengre enn det for en spiller som ble verdsatt til rundt £15M i fjor sommer.

Rafael Benítez skal visstnok være villig til å lytte til bud som vil gi ham £22M pluss en spiller i bytte. Selv om Tottenham ser ut til å være nær en overgang for spissen Alvaro Negredo, skal han være en av spillerne som er tilbudt sammen med nederlenderen Wesley Sneijder. Benítez må være sikker på at spillerne er priset riktig så han får totalt £35M, som han mener er Alonsos nåværende verdi. Han vil ikke akseptere noe mindre fordi han vet hvor vanskelig det vil bli å erstatte 27-åringen.

Kamp om McCarthy
I går opplyste BBC at Wolverhampton hadde fått et bud på £2M for Hamiltons James McCarthy. Nå har også den skotske klubben godtatt samme beløp fra Wigan. Talentet takket som kjent nei til en overgang til Liverpool så sent som i 2007.