Real venter med bud på Alonso

Liverpool Echo tror at Real Madrid vil vente med et bud på Xabi Alonso til senere i måneden. Kaka håper Alonso kommer til Madrid. Gaetano D'Agostino mulig erstatter om Alonso selges.

Liverpool Echo nevner nøyaktig det samme som Daily Mail skrev for et par dager siden om at Real Madrid vil vente med et bud på Xabi Alonso til senere i måneden. Da 27-åringen gikk til Liverpool for fem år siden ble det avtalt at Real Sociedad skal ha 20% ved et videresalg. Avtalen sies å utløpe 18.juli. Real Madrid håper å sikre seg midtbanespilleren for £25M istedenfor de £35M som spilleren er verdsatt til.

Real Madrids nyervervelse Kaka oppfordrer den spanske hovedstadsklubben til å kjøpe Alonso.
- Jeg har spilt mot Xabi Alonso i to e-cupfinaler. Han er en fremragende spiller, og han er også spansk. Han vil være meget velkommen.

D'Agostino mulig erstatter
Ifølge Daily Mail har Liverpool sett seg ut ballfordeleren Gaetano D'Agostino som en mulig erstatter dersom Xabi Alonso forlater Anfield. Udinese skal være klar til å selge om £17M legges på bordet. Også Juventus skal være interessert i D'Agostino, som debuterte for Italia mot Nord-Irland i forrige mot, men har ennå ikke klart å imøtekomme prisforlangende. 27-åringen er interessert i en overgang til Juventus, men Udinese-president Giampaolo Pozzo er irritert over forhandlingene med Torino-klubben.
- Avtalen må løses på en eller annen måte. Dersom den ikke er fullført innen 6.juli, da er den skjebnebestemt til å kollapse, uttalte Pozzo i går.

- Etter min mening har Juve undervurdert verdien på spilleren. De tror ikke han er den mesteren han faktisk er, og vi vil bevise at de tar feil neste sesong. Han er verdt alle pengene vi krever

I dag kan det tyde på at en avtale med Juventus allerede har kollapset.
- Vi har ikke kommet til enighet med Juventus, og vi har ikke planlagt møter med (Juventus-direktør) Alessio Secco, sier Pozzo fra det italienske ligaforbudnets hovedkvarter.

- Vi ønsker å beholde spiller. Vi håper å overbevise ham og få entusiasmen tilbake i ham.

- Avtalen med Juventus er død, men det er flere klubber som har vist interesse. Milan? Nei, de har ikke henvendt seg, men Inter tok kontakt med oss for en stund siden.