Real vurderer alternativer

Real Madrid har ikke gitt opp Xabi Alonso, men hevder at Liverpool pr. i dag forlanger for mye og de hvite skal ha begynt å se på alternativer. Athletic Bilbao håper å få Mikel San José på lån.

- Er kommet nærmere
Klubbdirektør Jorge Valdano sier til hva som gjerne er talerøret til Real Madrid, den mektige sportsavisen Marca, at man står langt unna Liverpool i prisvurderingen av Xabi Alonso, men at man samtidig ikke har gitt opp.

- Vi har kommet nærmere Liverpool de siste dagene, men er fortsatt langt unna. Hele verden er klar over at dette er en interessant spiller i sin beste alder og som spiller for en sterk klubb. Prisen er imidlertid for høy etter vår smak. Alt er imidlertid fortsatt mulig.

Ifølge avisen AS har Real begynt å se på alternativer og nevner Aquilani og De Rossi hos Roma og D'Agostino fra Udinese. Man vurderer også å hente tilbake Esteban Granero fra Getafe.

Avventer rød stopper
Trener Joaquin Caparrós hos Atheltic Bilbao sier til AS at en vil avvente å se hvordan det går med Mikel San José hos Liverpool under pre-season. Baskeren er en av et halvt dusin spillere som Rafael Benitez vil se nærmere på fra reservelaget før sesongen begynner. Hvis San José ikke er noe nærmere førstelaget til de røde før ligastart håper Athletic å låne ham til neste sesong.