Reina gir ikke opp

Pepe Reina og Fabio Aurelio mener at de røde fortsatt kan gå videre til semifinalen. Lampard tror dommeren følte seg presset til å gi gult kort til Terry. Returoppgjøret på Viasat 4.

Pepe Reina nekter å kaste inn håndkleet foran returoppgjøret mot Chelsea i neste uke, men keeperen innrømmer at de røde står overfor en formidabel oppgave når de skal forsøke å hente inn 1-3.
- Kampen kommer til å bli langt vanskeligere nå. Vi må reise til Stamford Bridge og slå dem 3-1 eller 3-0, sier Reina til skysports.com.

- Men som jeg har sagt tidligere, vi er kapable til å vinne på ethvert stadion. Vi vet at vi må få oss selv tilbake på sporet og forsøke å ikke gjøre de samme feilene.

Fabio Aurelio tror ikke resultatet vil sette sine spor.
- Vi kan ikke la det (tapet) påvirke oss. Vi har spilt veldig bra, og laget har virkelig hatt troen. Resultatet er en skuffelse, men vi vet at vi fortsatt har en sjanse.

- Dommeren presset av omgivelsene
Frank Lampard tror den danske dommeren Claus Bo Larsen ble påvirket av tilskuerne og Liverpools spillere da han ga gult kort til John Terry.
- Jeg tror JT gikk for ballen, noe han alltid gjør. Jeg tror tilskuerne og et par av deres spillerne gjorde det litt verre, og de fikk ham notert i boka, uttaler Lampard til skysports.com.

- Det er uheldig at vi mister ham, men forhåpentligvis vil vi gå videre. Han vil ha et rent rulleblad i neste runde.

Returoppgjør på Viasat 4
Viasat opplyser at returoppgjøret i kvartfinalen av Champions League mellom Liverpool og Chelsea på Stamford Bridge vises direkte på Viasat 4 tirsdag 14.april klokken 20.45.