Reina og Aurelio skifter fokus

Pepe Reina og Fabio Aurelio føyer seg inn i rekken av Liverpool-spillere som skifter fokus etter at de røde i går røk ut av Champions League. Nå er det ligaen, FA-cupen og Europaligaen som gjelder.

Steven Gerrard og Javier Mascherano har allerede vært ute og erklært at Liverpool nå går for seier i Europaligaen og å komme inn blant de fire beste i Premier League. Målvakt Jose Reina insisterer også på at han og hans lagkamerater ikke vil ha problemer med å justere målsettingen for sesongen.

- Vi er selvsagt skuffet, ettersom Champions League er en stor turnering som vi har gjort det bra i de siste 3-4 årene, uttaler Reina til uefa.com.

- Men nå er vi ute. Det er en tøff turnering, og det er ikke alltid mulig å gå videre fra gruppespillet. Europaligaen er en ny mulighet for oss, og vi ønsker å vinne den. Det er sterke lag med der også, så det blir interessant å spille der. Finalen der har allerede blitt et mål for oss. Det blir vanskelig med så gode lag i turneringen, men vi ser fremover og vil forsøke å vinne, legger han til.

Som alle de andre Liverpool-spillerne fokuserer nå målvakten på søndagens derby mot Everton på Goodison.

- Det er alltid stort å slå Everton. Spesielt for fansen. Vi vil gjøre vårt beste, for vi trenger en seier i ligaen i kampen om fjerdeplassen. Vi har ikke hatt for mange slike i det siste. Vi må komme oss videre og stå på, slår han fast.

- Det er unødvendig å si det til fansen, for de vet allerede at vi alltid vil yte 100%. De stoler på oss, og de vil støtte oss. De står bak oss, noe som kjennetegner Liverpools supportere.

Fabio Aurelio lover også supporterne at spillerne vil gjøre alt som står i deres makt for å vinne Europaligafinalen i Hamburg den 12. mai.

- Vi er frustrerte. Vi vet vi er ute av Champions League, men vi har muligheten i en ny turnering for oss - Europaligaen. Nå må vi konsentrere oss om den, sier brasilianeren til Liverpoolfc.tv.

- Det er en mulighet til å vinne et trofé, og det er slik vi må tenke når vi går inn i denne turneringen. For oss i Liverpool er alle turneringer viktige, og vi ønsker å vinne trofeer. Vi har en god mulighet til å gjøre det i Europaligaen, og det er målsettingen nå.

- Det er fortsatt lenge til mai, og vi må bli bedre. Men først må vi gjøre det bedre i Premier League. Vi vet vi må forbedre oss, og vi står foran en veldig viktig kamp i helgen. Vi vet det er et lokaloppgjør, og vi vil forsøke å gjøre ting skikkelig og ta tre poeng.