Reina vil stenge buret igjen

Jose Reina har i løpet av de to siste kampene plukket hele åtte baller ut av nota. Det er uvant kost for en keeper som har slått alle klubbrekorder når det gjelder å holde nullen.

På de siste fire kampene har Liverpool sluppet inn 11 mål. Nå håper keeper Reina på stødigere takter defensivt resten av sesongen.

- Vi har aldri hatt en rekke på fire kamper hvor vi har sluppet inn 11 mål tidligere. Vi gjør mange mål selv også, men vi må forbedre oss i forsvar, slår keeperen fast til Liverpoolfc.tv.

- Å score mål er den vanskeligste kunsten i fotball, men nå må vi få bukt med forsvarsproblemene våre. Vi har alltid hatt en god balanse mellom angrep og forsvar. Det er derfor vi har gjort det så bra i Champions League og de andre cupene. Vi må finne tilbake til de taktene.

Flere har hevdet at tirsdagens 4-4 kamp mot Arsenal er den beste kampen i Premier Leagues historie, men Reina frydet seg så visst ikke over at lagene delte åtte mål broderlig seg imellom.

- For meg og våre forsvarsspillere var det tøft, for vi gjorde mange feil og slapp inn fire mål. Det er alltid vanskelig å akseptere slikt, sier 26-åringen.

- Men vi viste i det minst flotte egenskaper ved aldri å gi opp, legger han til.

Keeperen fastholder at ingen i Liverpool-troppen akter å gi opp kampen om ligamesterskapet ennå.

- Vi visste at sannsynligheten for at Manchester United gir fra seg poeng i to kamper var liten, og det er enda mindre sannsynlig at de taper to kamper, slik de nå må. Men vi tror fortsatt det er mulig å gå til topps for oss, så vi må kjempe til siste slutt.

- Det er ikke vits i å finstudere terminlisten. Det eneste vi kan gjøre er å vinne våre egne kamper, så vi ser ikke på hvem United har igjen. Vi må bare gjøre jobben vår og vinne de fem siste kampene.

- Det er mange, mange år siden klubben sist var i en posisjon som denne når det gjenstod bare fem kamper av sesongen. Det er flott at vi henger med på dette sene stadiet. Det ville ha vært enormt å vinne ligaen, så vi må gi alt.